excelden liste hazırlayıp c ye kaydedip excelden aktar yaptığımda çalışıyor mu ben de hata verdiLink çalışıyor ama güvenilmeyen site şeklinde o yüzden hata alıyor olabilirsiniz. idm ile indiriliyor.
Kütüphane Programı indir.
hocam c kütüphaneotomasyonu/kitaplar.xls dosyasını kopyaladım masaüstüne birkaç kitap yazdım sonra tekrar c deki programın olduğu klasöre yapıştırdım excelden aktar tuşuna basınca hata veriyor. direkt c deki bölümden mi açıp yazalımEkli dosyayı görüntüle 80333
C:\KutuphaneOtomasyonu\Kitaplar.xls bu excel dosyasına bilgileri kayıt ettikten sonra aktarım sorunsuz yapıyor.
Direk C içindeki exceli açıp kitapları ekleyin hocam aksi halde masaüstüne atıp tekrar yapıştırınca hata alırsınız. Bir de sayısal veriler kısmına farklı türden ifadeler yazmayın.hocam c kütüphaneotomasyonu/kitaplar.xls dosyasını kopyaladım masaüstüne birkaç kitap yazdım sonra tekrar c deki programın olduğu klasöre yapıştırdım excelden aktar tuşuna basınca hata veriyor. direkt c deki bölümden mi açıp yazalım
çok teşekkür ederim hocam çok saolunDirek C içindeki exceli açıp kitapları ekleyin hocam aksi halde masaüstüne atıp tekrar yapıştırınca hata alırsınız. Bir de sayısal veriler kısmına farklı türden ifadeler yazmayın.
Rica ederim hocam.çok teşekkür ederim hocam çok saolun
Hocam indirme linki aktif değil.http://gumushacikoy.meb.gov.tr/www/...rlugu-kutuphane-otomasyon-programi/icerik/640 Oldukca kapsamli. Bence bircok ucretli kutuphane programindan iyi. Tavsiye ederim
Hocam indirme linki aktif değil.
drive.google.com
bir sınır var mı bunu bende merak ediyorumgümüşhanenin programı excelde kaç satıra kadar izin veriyor bir sınır var mı
2050 satırım var eklemeye çalışınca hata verdi.
Bununla ilgili velikurtcu@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.Sanırım bu uygulamada kullanıcı ekleme kısmındaki yetkiler bir anlam ifade etmiyor öğrenci de diğer kullanıcı şifrelerini görüyor hatta silebiliyor. Bu sıkıntıyı nasıl düzeltebiliriz?