Bedava Kütüphane Programı

Kodla Büyü
Kitap ekle.webp

C:\KutuphaneOtomasyonu\Kitaplar.xls bu excel dosyasına bilgileri kayıt ettikten sonra aktarım sorunsuz yapıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 80333

C:\KutuphaneOtomasyonu\Kitaplar.xls bu excel dosyasına bilgileri kayıt ettikten sonra aktarım sorunsuz yapıyor.
hocam c kütüphaneotomasyonu/kitaplar.xls dosyasını kopyaladım masaüstüne birkaç kitap yazdım sonra tekrar c deki programın olduğu klasöre yapıştırdım excelden aktar tuşuna basınca hata veriyor. direkt c deki bölümden mi açıp yazalım

hocam c kütüphaneotomasyonu/kitaplar.xls dosyasını kopyaladım masaüstüne birkaç kitap yazdım sonra tekrar c deki programın olduğu klasöre yapıştırdım excelden aktar tuşuna basınca hata veriyor. direkt c deki bölümden mi açıp yazalım
Direk C içindeki exceli açıp kitapları ekleyin hocam aksi halde masaüstüne atıp tekrar yapıştırınca hata alırsınız. Bir de sayısal veriler kısmına farklı türden ifadeler yazmayın.

gümüşhanenin programı excelde kaç satıra kadar izin veriyor bir sınır var mı
2050 satırım var eklemeye çalışınca hata verdi.

excel dosyanızı özelden atabilir misiniz? Muhtemelen sütunlara girdiğiniz verilerde eksiklik ya da geçersiz veri var.

Sanırım bu uygulamada kullanıcı ekleme kısmındaki yetkiler bir anlam ifade etmiyor öğrenci de diğer kullanıcı şifrelerini görüyor hatta silebiliyor. Bu sıkıntıyı nasıl düzeltebiliriz?

Gümüşhacıköy otomasyon programı kullanıyoruz. Cide kitaplar excelinin içine kitapları aynı formatta yapıştırmama rağmen hata veriyor uygulama. İlk 1000 kitapta hata yoktu. Daha sonraki eklemelerimde hata verdi ve hata kaynağını bulamadım.

ilksms
Geri