alfa-turk' Alıntı:BT öğretmenleri genç bir nesil. büyük çoğunluğu 25-30 yaş arasında. anlayacağın 1980 darbesinin ürünü. bu tırsaklık ordan geliyor olabilir.
..alideniz2000' Alıntı:ben bu kadar imkan ve yetisi olup da
bu kadar beceriksiz,
bu kadar sonuç alamayan başka branş görmedim.
beden eğitimi öğretmenleri neler yaptı,
sonuç ne oldu
hepimiz gördük.
bilgisayar öğretmenleri bu kadar beceriksiz mi?
dersleri alındı.
norm fazlası oldular.
daha ne olacak, neyi bekliyorlar anlamış değilim.
adamlar hizmetli olacaksınız dese şükür ederler bizimkiler...nht268' Alıntı:dahada kötüye gideriz hocam, hala körükörüne hükümetin her yaptıgını savunan, en ufak elestiriye tahamulü olmayan meslektaslarımızı forumda bolca görürken nasıl iyiye gitmesini bekleyebilirizki.
tamam hocam anladık. rahatsın, kralsın. saygı duyarız. sende fazla zorlama istersen...EynelMefer' Alıntı:a=x
b=x ise
a=b
a = çok cesur bt öğretmenin doğduğu yıl
b = tırsak bt öğretmenin doğduğu yıl
x= 80 darbesinin olduğu dönem
mfk' Alıntı:ben 81 liyim bu tanıma hiç katılmıyorum kusura bakmayın. BT öğretmeni formatörlükten, 2300 liralık kazancından memnundur. O yüzden değneğin ucu (norm fazlası olma konusunda) kendisine değmedikçe sesini çıkarmaz. Mevzu budur büyütmeye gerek yoktur.
..EynelMefer' Alıntı:ok, inşallah en kısa sürede tüm bt öğretmenleri rahatına kavuşur, amin...
BaRBaRYaN' Alıntı:..alideniz2000' Alıntı:ben bu kadar imkan ve yetisi olup da
bu kadar beceriksiz,
bu kadar sonuç alamayan başka branş görmedim.
beden eğitimi öğretmenleri neler yaptı,
sonuç ne oldu
hepimiz gördük.
bilgisayar öğretmenleri bu kadar beceriksiz mi?
dersleri alındı.
norm fazlası oldular.
daha ne olacak, neyi bekliyorlar anlamış değilim.
yetmez ama evet dediğimiz için olmasın...
EynelMefer' Alıntı:a=x
b=x ise
a=b
a = çok cesur bt öğretmenin doğduğu yıl
b = tırsak bt öğretmenin doğduğu yıl
x= 80 darbesinin olduğu dönem
mfk' Alıntı:ben 81 liyim bu tanıma hiç katılmıyorum kusura bakmayın. BT öğretmeni formatörlükten, 2300 liralık kazancından memnundur. O yüzden değneğin ucu (norm fazlası olma konusunda) kendisine değmedikçe sesini çıkarmaz. Mevzu budur büyütmeye gerek yoktur.
mfk' Alıntı:Ben ülkeyi yönetebilecek kapasitede bir muhalefet görmediğim için gene hükümete vereceğim. Ama bu hakkımı aramayacağım anlamına gelmez. Bizim sorunumuz bence siyasal değil. Duygusal. Görevlendirme ile çalışmaya alıştınız. Her ilde farklı uygulamalara alıştınız. Dersi olmayan tek branş olmaya, potansiyel norm fazlası olmaya alıştınız. Hepsi 2300 lira ve esnek çalışma saatleri için. Hepimiz herşeyin farkındayız. Bazı idarelerin formatör umrunda bile değil. İşleri götürsün isterse 2 de çıksın diye bakıyorlar. Gerçekten bazı okullarda sistemi oturttuktan sonra yapacak iş kalmıyor. Arkadaşların çoğu da bunu başarmış. Sadece sıkıntı yaşayanlar isyan ediyor. Ben yeni okuldaki bütün bilişim sistemlerini sıfırdan kurdum ama 2 haftalık daha işim kaldı. Ondan sonra ben de bu umarsız çoğunluk gibi olacağım belli görünen köy kılavuz istemez. Madem ders yok tamirciyiz dostlar. Hayırlısı.