bebek sahibi olan bayan arkadaşlar...

Kodla Büyü

duuuyguuu

Aktif Üye
daha önce başına böyle bişey gelen veya duyan var mı...sıkıntıdayım,gerginim....bebk istiyoruz. bu ay hamile kalmış olma ihtimalim çok yüksek.son mens günümden bugün itibariyle 49 gün geçti, evde yaptığım 4 testin 3ü negatif 1i pozitif çıktı. dr a gittim, kan testi negatif( testi 10 gün önce falan yaptırdım.) ama hala mens olmadım :? kasıklarımda sancı oluşuyo sürekli. dr. hamilelik yok dedi. ama hiç mens belirtisi de yok, artık sıkıldım dra gidip gelmekten de bırakıyorum nolursa olsun dedim :( ya böle bişi duyan var mı ?

hocam çok üzüldüm. zaten branş itibariyle hepimiz gerginiz. Bide bununla dertlenmişsiz. Allah sabır versin.
Bebek düşünmeye başlayalı ne kadar oldu bilmiyorum. Ama şöyle diyebilirim size. Bir kere gebelik durumu varsa kan testi ile mutlaka belli olur. ama sizin kan testi yapılalı 10 gün geçmiş bu sırada bir gebelik durumu olmuş olabilir. Ama olmamışsa hemen umutsuzluğa kapılmayın derim. Çünkü bazı doğum kontrol yöntemleri korumayı bıraksanız da etkisini bir süre daha devam ettirebiliyor.
herşeyin hayırlısı hocam. Siz bu işi biraz zamana yayın ve sabırla bekleyin.

hocam siz test yaptıkça ve kendinizi sıkıntıya soktukça mens olmuyorsunuz bence biraz rahatlayın herşey düzelir eminim
ne zaman bu konuyu düşünmeyi bırakırsanız herşey yoluna girecektir :)
tecrübeyle sabittir :)

seldabal' Alıntı:
hocam siz test yaptıkça ve kendinizi sıkıntıya soktukça mens olmuyorsunuz bence biraz rahatlayın herşey düzelir eminim
ne zaman bu konuyu düşünmeyi bırakırsanız herşey yoluna girecektir :)
tecrübeyle sabittir :)

saolun hocam, mesajınızı yeni gördüm :) galiba öyle oldu "amannnn noluyosa olsun" dedim ve bikaç gün sonra mens oldum... beyin ve vücut süper çalışan sistemler....

BBNET
Geri