hocam bu mado'nun üst katı var ferah yani deniz vs gören değil mi? aaa evet bahçeşehir üniversitesinin orda bi alan vardı ama ben orayı üniversiteye ait sanıyodumrepocket' Alıntı:ortaköy sahilde mado var. üst katlarda boğaz ayaklarının altında. Fiyat diğer komşu mekanlara göre daha uygundur.
beşiktaş Bahçeşehir ünv. arkasında sahildeki cafelerde de kahvaltı tabağı düşünülebilir. O cafelerden biride belediyeye aitti sanırım.
iskelenin orda beltur vardı sanırım hocam, orada self servis gibi bişey hatırlıyorum ben deMr.Spermata' Alıntı:beşiktaşta vapur iskelesinin hemen yanında güzel bi yer vardı adını hatırlamıyorum orda bi kaç yer var yanyana
hocam bebek sahili düşündüm fakat oraya ulaşmak çok zor trafik falan, bir de yer bulmak sıkıntı olur diye listemden çıkarmıştım ama belki olabilir bir bakayım mekana netten, teşekkürlerokanformula' Alıntı:Hocam ortaköye gelmişken az daha gidip bebek sahilinde LOKMA var, oraya gidebilirsin. Kahvaltı süper ama yer bulmak sıkıntı. Afiyet olsun...
oz_om' Alıntı:hocam bu mado'nun üst katı var ferah yani deniz vs gören değil mi? aaa evet bahçeşehir üniversitesinin orda bi alan vardı ama ben orayı üniversiteye ait sanıyodumrepocket' Alıntı:ortaköy sahilde mado var. üst katlarda boğaz ayaklarının altında. Fiyat diğer komşu mekanlara göre daha uygundur.
beşiktaş Bahçeşehir ünv. arkasında sahildeki cafelerde de kahvaltı tabağı düşünülebilir. O cafelerden biride belediyeye aitti sanırım.teşekkürler hocam :++:
beltur değil hocam 3 4 katlı güzel bi yer adını herkes bilir de ben hatırlamıyorum bi kaç defa gitmiştimoz_om' Alıntı:iskelenin orda beltur vardı sanırım hocam, orada self servis gibi bişey hatırlıyorum ben deMr.Spermata' Alıntı:beşiktaşta vapur iskelesinin hemen yanında güzel bi yer vardı adını hatırlamıyorum orda bi kaç yer var yanyana
Self servis değil hocam.oz_om' Alıntı:Beltur self servis değil miydi hocam nasıldı kahvaltısı
oz_om' Alıntı:Hocalarım Beşiktaş'ta ya da ortaköy civarlarında güzel nezih bir kahvaltı mekanı tavsiyesi verebilecek olan var mı aramızda![]()
sahilin ordaysa bulmakta sıkıntı yaşamayız hocam ama mekanı çıkaramadım bir türlü, kadıköy iskelesinin yanını mı diyosunuzMr.Spermata' Alıntı:beltur değil hocam 3 4 katlı güzel bi yer adını herkes bilir de ben hatırlamıyorum bi kaç defa gitmiştimoz_om' Alıntı:iskelenin orda beltur vardı sanırım hocam, orada self servis gibi bişey hatırlıyorum ben deMr.Spermata' Alıntı:beşiktaşta vapur iskelesinin hemen yanında güzel bi yer vardı adını hatırlamıyorum orda bi kaç yer var yanyana
o zaman o mekan da fena değil biliyorum yerini 8)repocket' Alıntı:Self servis değil hocam.oz_om' Alıntı:Beltur self servis değil miydi hocam nasıldı kahvaltısı
ibb tesisi mi o hocam :?:tati' Alıntı:hocam ıhlamur kasrı![]()
messo iskelenin orda mı hocamozlem22' Alıntı:oz_om' Alıntı:Hocalarım Beşiktaş'ta ya da ortaköy civarlarında güzel nezih bir kahvaltı mekanı tavsiyesi verebilecek olan var mı aramızda![]()
ortaköy messo güzel, yanında mado var orası da olabilir..
hocam bu da güzel fikir ciddendibler' Alıntı:hocam Yıldız Parkına gidin.. İçindeki Çadır Köşkü de Malta Köşküde çok güzel :+1:
oz_om' Alıntı:messo iskelenin orda mı hocamozlem22' Alıntı:oz_om' Alıntı:Hocalarım Beşiktaş'ta ya da ortaköy civarlarında güzel nezih bir kahvaltı mekanı tavsiyesi verebilecek olan var mı aramızda![]()
güzel mekana benziyor hocam teşekkürler :+1:ozlem22' Alıntı:oz_om' Alıntı:messo iskelenin orda mı hocamozlem22' Alıntı:oz_om' Alıntı:Hocalarım Beşiktaş'ta ya da ortaköy civarlarında güzel nezih bir kahvaltı mekanı tavsiyesi verebilecek olan var mı aramızda![]()
sahilde.. iskeleye yakındır herhalde hatırlamıyorum![]()