Beşiktaş'ta kahvaltı mekanı tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oz_om
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

oz_om

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım Beşiktaş'ta ya da ortaköy civarlarında güzel nezih bir kahvaltı mekanı tavsiyesi verebilecek olan var mı aramızda :D

Hocam geç floryaya belediyenin tesislerine orada yap kahvaltını...

hocam florya'yı biliyorum fakat artık bahçelievler ve bakırköy mekanlarından sıkıldık :?

beşiktaşta vapur iskelesinin hemen yanında güzel bi yer vardı adını hatırlamıyorum orda bi kaç yer var yanyana

ortaköy sahilde mado var. üst katlarda boğaz ayaklarının altında. Fiyat diğer komşu mekanlara göre daha uygundur.
beşiktaş Bahçeşehir ünv. arkasında sahildeki cafelerde de kahvaltı tabağı düşünülebilir. O cafelerden biride belediyeye aitti sanırım.

repocket' Alıntı:
ortaköy sahilde mado var. üst katlarda boğaz ayaklarının altında. Fiyat diğer komşu mekanlara göre daha uygundur.
beşiktaş Bahçeşehir ünv. arkasında sahildeki cafelerde de kahvaltı tabağı düşünülebilir. O cafelerden biride belediyeye aitti sanırım.
hocam bu mado'nun üst katı var ferah yani deniz vs gören değil mi? aaa evet bahçeşehir üniversitesinin orda bi alan vardı ama ben orayı üniversiteye ait sanıyodum :D teşekkürler hocam :++:

Mr.Spermata' Alıntı:
beşiktaşta vapur iskelesinin hemen yanında güzel bi yer vardı adını hatırlamıyorum orda bi kaç yer var yanyana
iskelenin orda beltur vardı sanırım hocam, orada self servis gibi bişey hatırlıyorum ben de

Hocam ortaköye gelmişken az daha gidip bebek sahilinde LOKMA var, oraya gidebilirsin. Kahvaltı süper ama yer bulmak sıkıntı. Afiyet olsun...

okanformula' Alıntı:
Hocam ortaköye gelmişken az daha gidip bebek sahilinde LOKMA var, oraya gidebilirsin. Kahvaltı süper ama yer bulmak sıkıntı. Afiyet olsun...
hocam bebek sahili düşündüm fakat oraya ulaşmak çok zor trafik falan, bir de yer bulmak sıkıntı olur diye listemden çıkarmıştım ama belki olabilir bir bakayım mekana netten, teşekkürler :D

oz_om' Alıntı:
repocket' Alıntı:
hocam bu mado'nun üst katı var ferah yani deniz vs gören değil mi? aaa evet bahçeşehir üniversitesinin orda bi alan vardı ama ben orayı üniversiteye ait sanıyodum :D teşekkürler hocam :++:

Hocam üst katlarda boğaz tam anlamıyla ayaklarınızın altında kalıyor, fakat tek sıkıntı balkon taraflarında yer bulamama problemi olabilir.
Beşiktaşta da dediğim yerlerden biri Beltur, doğru söylediniz. Geçtiğimiz aylarda yirmi küsür liraya kahvaltı tabağı yemiştik.

oz_om' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
iskelenin orda beltur vardı sanırım hocam, orada self servis gibi bişey hatırlıyorum ben de
beltur değil hocam 3 4 katlı güzel bi yer adını herkes bilir de ben hatırlamıyorum bi kaç defa gitmiştim

oz_om' Alıntı:
Hocalarım Beşiktaş'ta ya da ortaköy civarlarında güzel nezih bir kahvaltı mekanı tavsiyesi verebilecek olan var mı aramızda :D

ortaköy messo güzel, yanında mado var orası da olabilir..

Mr.Spermata' Alıntı:
oz_om' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
beltur değil hocam 3 4 katlı güzel bi yer adını herkes bilir de ben hatırlamıyorum bi kaç defa gitmiştim
sahilin ordaysa bulmakta sıkıntı yaşamayız hocam ama mekanı çıkaramadım bir türlü, kadıköy iskelesinin yanını mı diyosunuz

hocam Yıldız Parkına gidin.. İçindeki Çadır Köşkü de Malta Köşküde çok güzel :+1:

düşününce insanın aklına gelmiyor ama arkadaşlar fikir verince ne çok mekan varmış diyor insan :+1: değerli fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar :++:

Ekli dosyalar

• yeni27941.jpg
    yeni27941.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 585
ozlem22' Alıntı:
oz_om' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
oz_om' Alıntı:

ortaköy messo güzel, yanında mado var orası da olabilir..
messo iskelenin orda mı hocam

sahilde.. iskeleye yakındır herhalde hatırlamıyorum :)
güzel mekana benziyor hocam teşekkürler :+1:

Hocam alın taze çıtır simitlerinizi ayranlarınızı, oturun boğazın oralarda bir bankta.. al sana mis gibi, küfür küfür boğazda, romantik bir kahvaltı.. :D

BBNET
Geri