BBnet 1.6 şablonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan chaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

chaos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ftp ile yüklediğim dosyaların boyutu 0 byte olarak görünüyo ve haberler.xml düzenlediğimde haberler kısmı görünmüyo bir çözüm var mı?

tüm dosyları dizinleri sildim ilk attığım dosyanın boyutu da 0 olarak görünüyo.virüs taraması da yaptım

chaos' Alıntı:
Cute FTP güvenlik açıkları oluşturuyor sitenize virüs bulaşabilir bu programı bilgisayarınızdan hemen kaldırın. Siz yukarda söylediklerimi yapın.

Üst menüyü eklerken zarar vermiş olmalısınız haber sistemini kaldırıp tekrar ekleyin localde deneyin düzgün çalışıyor mu çalışyorsa öyle sunucuyan gönderin.

localde çalışıyo sorun yok menüyü ekledikten sonrada çalışmıştı sorun olmadı ancak dün haberler.xml güncelledim ondan sonra bu sorun çıktı

ftpdeki tüm dosyaları sildim tekrar yükledim ama sonuç değişmedi haberler açılmadı...

Service Unavailable

--------------------------------------------------------------------------------
tarayıcıdan siteyi açtım şimdide bu çıktı....:((((

az önce linux eğitiminden çıktım kafam ambalaj gibi haklısın ama bir an önce siteyi ayağa kaldırmam lazım ..yarın p.tesi malum...

haberbaslik.swf dosyasını v1.6 dan almışsın. haberler.xml dosyasını v1.8 den almışsın. Hangisini kullanacağına karar ver ve xml dosyasındaki veri kümelerini silme tagları siliyorsun ondan kaynaklanıyor.

10 değilde 5 haberi göstermek istiyosam haber olmayan kısımları <haber></haber> şeklinde içini boş bırakıcaz hepsi bu

herşey için teşk.hocam bu arada iyi linuxcu old. duydum bi ara bildiklerini paylaşırmısın...:)))

chaos' Alıntı:
herşey için teşk.hocam bu arada iyi linuxcu old. duydum bi ara bildiklerini paylaşırmısın...:)))
Gazamı getirmeye çalışıyorsun hocam,
şu hababam sınıfdaki badi ekrem gibi...
- hocam siz çok iyi bir izciymişsiniz...
- evet çekirgelerim...
:lol:

Duydukların şehir efsanesi birşey bildiğimiz yok, sadece linux sevenlerdenim. :)

Keşke ülke olarak radikal bir karar alıp linuxa geçebilsek. Ama bu pek mümkün görünmüyor. :(

Neyse kolay gelsin.

yok est. bende bi linux öğrencisi olarak bu konuda bu forumda bi eğitim olması gerektiğini düşünüyorum dünyadaki web sunucuların %75 civarı linux sistemlerde son kullanıcı anlamında ubuntu görsellikde de epey aştı bence bir an önce devlet politikası olarak uygulanması gerekir malum devletin kaynakları gözönüne alınınca paralı sistemlerin nasıl sömürdüğünü biliyoruz neyse siyasi konulara girecek değilim ama linux anlamında bilgilerinden faydalanmak isterim ,tübiderin açmış olduğu linux sistem yöneticiliği kursuna gidiyorum biraz ağır geldi ama linuxun nasıl bi deniz derya olduğunu öğreniyorum üstelik beleş olması en güzeli.....:)))

Yok hocam yok keşke eğitmeni olabilsem seve seve öğretirdim valla. Ben lisede geçen dönem anlatma fırsatım oldu çok hoşuma gidiyordu fakat bizi ordanda sürdüler şimdi görevlendirme ile bir ilköğretim okuluna 10 saat derse giriyorum maaş karşılığını bile doldurmuyorum. Ne diyeyim hocam bu ülke için yapmak istediklerimiz çok şey var ama malesef bu ülke bizi her geçen gün dahada dışlıyor. Gece gece sinirlerimizi germeyelim, grş hocam. :)

BBNET
Geri