bbnet şablonundan bir sorunum var

Kodla Büyü

ikarateke465

Aktif Üye
arkadaşlar daha önce yazdım ama bir cevap alamadım yardımcı olacak arkadaş yok mu?

galeri bölümündeki bir resme tıkladığımda verdiğim linki farklı bir sayfada açıyor
ama ben aynı sayfada açılsın istiyorum. komut aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim. tşk.
<imageName link="haber1.html" content="photos/1.jpg" ><![CDATA[Detayli bilgiler için tiklayiniz.]]></imageName>

<imageName target=_parent link="haber1.html" content="photos/1.jpg" ><![CDATA[Detayli bilgiler için tiklayiniz.]]></imageName>
Bunu deneyin

ikarateke465' Alıntı:
arkadaşlar daha önce yazdım ama bir cevap alamadım yardımcı olacak arkadaş yok mu?

galeri bölümündeki bir resme tıkladığımda verdiğim linki farklı bir sayfada açıyor
ama ben aynı sayfada açılsın istiyorum. komut aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim. tşk.
<imageName link="haber1.html" content="photos/1.jpg" ><![CDATA[Detayli bilgiler için tiklayiniz.]]></imageName>

Aynı sayfada açılması için target="_self" yazacaksınız.
Başka sayfada açılması için target="_blank" yazacaksınız sanırım.

arkadaşlar galeri bölümü flash ta hazırlanmış ve settings.html diye bir ayarlar kısmı var
oraya ne yazdıysam olmadı ben yanlış yere yazmıyorum diyilmi
settings.html kısmı aşağıdaki gibi _parent ve _self denedim olmadı yine başka bir sayfada açılıyor yeni sayfa

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<options>

<items rolledOver="CCCCCC" rolledOut="333333" selectedColor="ffffff">
<imageName link="haber1.html" target="_parent" content="photos/1.jpg" ><![CDATA[Detayli bilgiler için tiklayiniz.]]></imageName>
<imageName link="haber2.html" target="_self" content="photos/2.jpg"><![CDATA[Detayli bilgiler için tiklayiniz.]]></imageName>

</items>

<settings>
<!-- CHOOSE THE TIME IN SECONDS A IMAGE STAYS ON SCREEN - DEFAULT IS 5 SECONDS -->
<time>5</time>

<!-- CHOOSE IF TO DISPLAY THE CONTROL PANEL -->
<cpanel>true</cpanel>

<!-- CHOOSE IF TO DISPLAY THE BULLETS -->
<tabs>true</tabs>
</settings>

</options>

teke boşver o galeriyi. sen bridge ile güzelce bir galeri yap daha güzel olur. emin ol. hem sizin asp sitesi vardı ne oldu ona.

BBNET
Geri