Arkadaşlar merhaba malum atama dönemindeyiz. Okullara haftasonu ulaşma imkanımız yok. Birkaç okul hakkında yardımcı olabilecek varsa aramızda çok sevinirim.
Ben BT öğretmeni olarak tercih yapacağım da eşim sınıf öğretmeni onun yerlerini daha çok önemsiyorum. Özellikle ulaşımda servis imkanı önemli bizim için.
(Kendim için)
Savaştepe Necip F. K. Anadolu Lisesi (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
(Eşim için)
Balya Çamavşar İlkokulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Balya Yenikavak İlokulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Edremit Ortaoba Eşref Kaya
Gömeç Hacıhüseyinler İlkokulu (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Gömeç Hacıoğlu İlkokulu (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Gömeç Ulubeyler İlköğreim okulu (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Havran Küçükşapcı İlkogretim (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
İvrindi Değirmenbaşı İlkokulu (Balıkesir veya Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
İvrindi Küçükyenice İlkokulu (Balıkesir veya Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Manyas İstiklal İlköğretim Okulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Savaştepe Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Şayet tayin olursa evi Edremit'e veya Balıkesir'e kurmayı düşünüyoruz. O yüzden 2 yere göre ulaşımı önemsiyorum.
Buralar hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Ben BT öğretmeni olarak tercih yapacağım da eşim sınıf öğretmeni onun yerlerini daha çok önemsiyorum. Özellikle ulaşımda servis imkanı önemli bizim için.
(Kendim için)
Savaştepe Necip F. K. Anadolu Lisesi (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
(Eşim için)
Balya Çamavşar İlkokulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Balya Yenikavak İlokulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Edremit Ortaoba Eşref Kaya
Gömeç Hacıhüseyinler İlkokulu (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Gömeç Hacıoğlu İlkokulu (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Gömeç Ulubeyler İlköğreim okulu (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Havran Küçükşapcı İlkogretim (Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
İvrindi Değirmenbaşı İlkokulu (Balıkesir veya Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
İvrindi Küçükyenice İlkokulu (Balıkesir veya Edremit'ten geliş gidiş mümkün mü?)
Manyas İstiklal İlköğretim Okulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Savaştepe Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu (Balıkesir merkezden geliş gidiş mümkün mü?)
Şayet tayin olursa evi Edremit'e veya Balıkesir'e kurmayı düşünüyoruz. O yüzden 2 yere göre ulaşımı önemsiyorum.
Buralar hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Son düzenleme: