BAYAN ÖĞRETMENDEN ACİL SATILIK CLİO

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ak3453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ak3453

Site Gezgini
ARKADASLAR..
ARKADAS ARABASINI SATMAK ISTIYOR.
COK TEMIZ
22-04-2013 BU GUN ITIBARI ILE ARAC SATILMISTIR..
ILGINIZ COK TESEKKURLER...

ne doluymuş hocam geçmiş olsun.sadece kaputa mı hasar vermiş bu dolular tavanda hasar var mı?

ben olsam bayandan satlık diye yazmam ev olsa tamam da arabayı erkekler hem daha temiz tutuyor hemde daha az yıpratıyor :)

kaybil' Alıntı:
ben olsam bayandan satlık diye yazmam ev olsa tamam da arabayı erkekler hem daha temiz tutuyor hemde daha az yıpratıyor :)
Kesinlikle katılıyorum.Bende bayandan araba almazdım :mrgreen: . Kesin hasarlıdır diye düşünüyor insan :mrgreen:

Bayandan araba alınmaz kardeşim, yağ eksiltir anlamaz, su eksiltir anlamaz, amortisör patlar helezon yayları ölür anlamaz, oraya buraya da her yerini sürter, kısacası bayanlar arabaya pek bak(a)mazlar...

dolu vurmuş araba alınmaz hocam. satarken çok zorlanırsın. yaptırmaya kalksan tavana, kaputa ve bagaja boya yaptıracaksın. birde ufak bir yerinden boyası varsa aracı takla atmış diye satamazsın. yaa sizin sattığınız gibi yaptırmadan bineceksin ya da almayacaksın.

İkiz kardeşler bile birbirinden oldukça farklı olabiliyorken önyargılı davranmak veya genelleme yapmak yanlış olabilir.

Cinsiyet belirtmeye gerek yoktu hocam. Bayandan olunca makyaj seti bölmesi, aynası bol mu yani onu mu anlamamız gerekiyor :D

millet bayandan araba olunca temiz eskimemiş sıfır gibi sanıyor heralde :D
o arabayı ilk öğrnirken arabaya nasıl can çektirdiklerini bir görseler :D son devirde arabayı kaldırmaları, 100 le giderken vitesi 2 ye atmaları :D daha neler neler..

BBNET
Geri