batı karadeniz

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb bu yıl 1 5 günlüğüne batı karadenize gitmeyi düşünüyorum. nereleri tavsiye edersiniz. denizi dalgalıdır diye düşünüyorum. havuzlu otel tavsiye edebilirmisiniz. mutlaka gezin diyeceğiniz yerler var mı?

bartın inkumu ve özellikle amasra. Ben hep günübirlik gitmiştim oyüzden otel bilmiyorum malesef.

Hocam ben Zonguldak /Çaycuma'dayım. Hangi istikametten geleceğinize bağlı olarak Akçakoca'dan başlayın derim. Sırasıyla Karadeniz Ereğli, Zonguldak/Merkez, Çaycuma -Filyos (Bize de misafir olursunuz), Bartın, Amasra, Safranbolu, Kastamonu oradan da Sinop'a geçersiniz. Serin serin harika bir tatil olur iki haftalığına...

Neşe hocam siz düzcedeydiniz diye hatırlıyorum ama Boludan başlamanızı tavsiye ederim...Oradan çaycuma filyos bartın amasra diye devam edin....

ilon' Alıntı:
Neşe hocam siz düzcedeydiniz diye hatırlıyorum ama Boludan başlamanızı tavsiye ederim...Oradan çaycuma filyos bartın amasra diye devam edin....
yok hocam ben konyadayım. önce istanbul akraba ziyareti yapacaz. ordan karadenize yönelecez inş. düzce de hiç bulunmadım

BBNET
Geri