fercanx' Alıntı:Başlıktaki ifadeden daha açık bir şekilde açıklayan olursa kendime zarar vericem :mrgreen:
Cevap veriyorum.subversaa' Alıntı:Hımmm... yanlış anlamadıysam farklı firmalardan bile olsa sadece alan adını satın alıp, o siteleri de yayınlayabiliyorum.
Doğru cevap böyleyse, şu domain hosting işlerine ne kadar uzak olduğumu bir kez daha anlamış olacağım :mrgreen:
Teşekkürler hocam.
Neşen yerinde dostum. :lol:fercanx' Alıntı:doğru cevap aynen öyle.Hostgator baby paketini incele.Sınırsız domaine izin verir.
bu arada gerçekten uzaksın bu konuda sana katılıyoruz.Hatta sektöre bu halde girersen ortalamayı aşağıya çekeceğin endişesi yarattı bizlerde. :mrgreen:
fercanx' Alıntı:doğru cevap aynen öyle.Hostgator baby paketini incele.Sınırsız domaine izin verir.
bu arada gerçekten uzaksın bu konuda sana katılıyoruz.Hatta sektöre bu halde girersen ortalamayı aşağıya çekeceğin endişesi yarattı bizlerde. :mrgreen:
hasari' Alıntı:Neşen yerinde dostum. :lol:fercanx' Alıntı:doğru cevap aynen öyle.Hostgator baby paketini incele.Sınırsız domaine izin verir.
Neşen bol olsun, bizim neşemizi de yerine getirdin.fercanx' Alıntı:Napim dostum ya bir pozitif olasım geldi bugün
Domain transferi yapabilirsin fakat yeni almış gibi ücret ödersin.subversaa' Alıntı:U zaman şunu da sorayım gitsin :mrgreen:
Şimdi hosting hizmetini a firmasından aldık. Sonra gidip daha ucuz diye b firmasından alan adı aldık. Sonrasında herhangi bir uyum sorunu çıkmıyordur heralde yoksa herkes nasıl yapardı dimi ???
Biliyormuş ayağına da yatarım çok fena, ama siz yine de cevap verin lütfen :mrgreen:
Bunun için transfere gerek yok name serverları yeni aldığın host firmasını belirtmen yeterli.subversaa' Alıntı:Hımm o zaman soruyu şöyle soracağım hocam.
a firmasındaki Hosting planlarından bitanesini seçtik.
alan adı ise k12.tr olacak. Ancak a firmasından alan adı almaya çalıştığımda k12.tr yok, com info vs.. var.
Bunu nasıl halledebiliriz?
Transfer edeceğim ama a firmasında yok ki :S
Doğru anlamışsın.subversaa' Alıntı:Hocam özetliyim de kafamda soru kalmasın :mrgreen:
a firmasından hostingi aldık.
b firmasından alan adını aldık
b firmasından aldığımız domainde bir yerlerde nameserverlar var. Bunları a firmasındaki destek birimi yada benim bulacağım bir yer var oraya yazıyoruz ve işlem tamam.
Akşam akşam bayağı birşey öğrendim teşekkür ediyorum.
subversaa' Alıntı:Hımm o zaman soruyu şöyle soracağım hocam.
a firmasındaki Hosting planlarından bitanesini seçtik.
alan adı ise k12.tr olacak. Ancak a firmasından alan adı almaya çalıştığımda k12.tr yok, com info vs.. var.
Bunu nasıl halledebiliriz?
Transfer edeceğim ama a firmasında yok ki :S