Bannerimiz değişti!

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bannerimiz değişti teşekkürler Selim kardeşim. :alkis:

Not: Banner anasayfadan görülebiliyor, göremeyenler önbelleği temizlesin.

Bt dersi kaldırıldı yerine " Bilişim çağında Bt dersi hala zorunlu değil" yazılmalıydı bence.

Çünkü siz bt dersi kaldırıldı derseniz size haftalık ders çizelgesinde bu dersin olduğunu ve hatta ikişer saat yapıldığını söylerler.

yuci81' Alıntı:
Bt dersi kaldırıldı yerine " Bilişim çağında Bt dersi hala zorunlu değil" yazılmalıydı bence.

Çünkü siz bt dersi kaldırıldı derseniz size haftalık ders çizelgesinde bu dersin olduğunu ve hatta ikişer saat yapıldığını söylerler.
mantıklı

Sorun değil değiştirelim hemen.
Şöyle bir şey hazırdım eğer başka eleştirileriniz varsa onları da alalım ona göre son halini ekleyelim. :)

Çalışma şöyle;
(Çalışmanın üzerine tıklayın büyüyecektir.)

Ekli dosyalar

• bbnet_bts.jpg
    bbnet_bts.jpg
    50.4 KB · Görüntüleme: 673
bdogretim' Alıntı:
Binlerce bt öğretmenin norm fazlası olması kimsenin umrunda değil, olmayacak ta. Hatta onbinlercesi norm fazlası olsa bile kimsenin umrunda olmayacak.

Olaya yanlış yerden yaklaşıyoruz gibime geliyor. Herkes kendi derdini dünyanın en önemli derdi sanır. Başkalarınınsa umrunda olmaz. Bırakın öğretmen olmayanları öğretmen camiasının da umrunda değil. O yüzden böyle bir mesajın neden verildiğini anlamıyorum. Bunu okuyanlar " aaa ne kadar kötü hadi bişey yapalım" mı diyecek? Neden yani bu mesajı verme isteği.
Bizim bu mesajı verme hedef kitlemiz zaten belli; Burada ki hedef, veli veya normal vatandaş değil meb kurumlarındaki yönetici ve amirlerdir. Böyle bir mesaj sanırım hedef kitleye ulaşır. Birde şu var yani bunu yapmasak elimize ne geçecek, hiç bir şey!

umarım beğenirsiniz
facebook kapak foto icin

Ekli dosyalar

• kapak kopya.jpg
    kapak kopya.jpg
    103.2 KB · Görüntüleme: 525
bu da psd dosyası
ben tasarım özürlü olduğum için belki daha güzel hale getiren arkadaslar katkıda bulunur

Ekli dosyalar

:)
Haklisin hasari hocam
Benim photoshop ile iliskim 1. Sinif ogrencisinin alfabeyle iliskisi gibi maalesef. Hâlâ cizgi calismalarindayim maalesef.
Elden gecirip paylasirsan sevinirim.
Yaptigimi simdiden facebook kapak resmi yaptim da. Daha profesyonelini sabirsizlikla bekliyorum

BBNET
Geri