banner da ilköğretim yazıyor

Kodla Büyü

ankaral

Site Gezgini
meb.k12.tr yeni web sitesinde banner kısmında ilkokul yerine ilköğretim yazıyor.Sanırım eski kodu kullandığımdan.Yeniden site tanımlaması yapsam düzelir mi acaba?

hocam okullarınıza yeni kurum kodları mı geldi onlarla mı işlem yapıyorsunuz yoksa eski kurum kodunumu kullanıyorsunuz bu konuda açıklama yapar mısınız?

Ankaral Hocam sorunu çözdünüz mü benim sitemde de ilköğretim yazıyor. Hernekadar yönetim panelinde okulun kurum kodu yazan yere ortaokul kurum konudunu yazsam da siteyi yayınladığım zaman Okulumuz hakkında kısmında okul kurum kodu olarak eski kurum kodu yazıyor. Okulun ismi de İlköğretim olarak görünüyor. Acaba mebbis şifresiyle yeni site mi alıcaz ?

didem.2202' Alıntı:
ya arkadaşlar bu konuyla ilgilenen kimse mi yok bu sorunu yaşayan yok mu ?????????????

Sayın Hocam,

Sorunuzun cevabı net. Yeni kurumlar ilk ve ortaokul olmak üzere iki tane ayrı ayrı site yapacaksınız.

mesele şu ki ben ortaokul kurum kodunun e posta adresiye sisteme girş yapmama rağmen ilköğretim yazıyo

Teknik desteğe talepte bulunmuştum şimdi cevabını aldım.
mebpanelde teknik destek servisinin cevabı şu aynı sorunu yaşayan veya ilginen arkaadaşlar için:

"Sayın Yetkili, Alan adı/Okul adı değiştirme modüllü ile ilgili çalışma sürmektedir. Çalışma bittiğinde aktif hale gelecektir. İyi Çalışmalar..."

didem.2202' Alıntı:
Teknik desteğe talepte bulunmuştum şimdi cevabını aldım.
mebpanelde teknik destek servisinin cevabı şu aynı sorunu yaşayan veya ilginen arkaadaşlar için:

"Sayın Yetkili, Alan adı/Okul adı değiştirme modüllü ile ilgili çalışma sürmektedir. Çalışma bittiğinde aktif hale gelecektir. İyi Çalışmalar..."

Sayın Hocam,

Alan adı değişikliği açıldı. Yapabilirsiniz.

benim bannerda da hem ilkokul hem de ortaokul aynı anda yanyana yazıyor. ortaokulun kodu ile giriş yaptım

Hocam şimdi il milli eğitimi aradım sağlam iş olsun yeni site talebinde bulun dediler ben de mebbis şifresiyle ortaokul web sitemi kurdum şimdilik bi problem görünmüyor. Teşekkür ederim :mrgreen:

didem.2202' Alıntı:
Hocam şimdi il milli eğitimi aradım sağlam iş olsun yeni site talebinde bulun dediler ben de mebbis şifresiyle ortaokul web sitemi kurdum şimdilik bi problem görünmüyor. Teşekkür ederim :mrgreen:

araştırınca oluyormuş değil mi hoca hanım?

didem.2202' Alıntı:

yeni alan adı alıp yaptınız değil mi hocam...peki ilköğretim hali hala yayında mı?onu ne yaptınız

evet yeni web site talebinde bulunarak yaptım hocam ilköğretim hali de hala yayında onu napıcam bilmiyorum ama

Okul adlarını değiştirmekle ilgili modül yayınladığı zaman o siteyi de İlkokul yapmayı düşünüyorum (biz ikili öğretimiz). Eğer olmazsa da mail atarak sitenin kaldırılmasını isteyeceğim.

Yönetim panelinden - sunucu yönetimi - okul adı değiştir bölümünden değiştirebilirsiniz hafta sonu modülü eklediler.

BBNET
Geri