hyalcin_61' Alıntı:hocam okullarınıza yeni kurum kodları mı geldi onlarla mı işlem yapıyorsunuz yoksa eski kurum kodunumu kullanıyorsunuz bu konuda açıklama yapar mısınız?
didem.2202' Alıntı:ya arkadaşlar bu konuyla ilgilenen kimse mi yok bu sorunu yaşayan yok mu ?????????????
didem.2202' Alıntı:Teknik desteğe talepte bulunmuştum şimdi cevabını aldım.
mebpanelde teknik destek servisinin cevabı şu aynı sorunu yaşayan veya ilginen arkaadaşlar için:
"Sayın Yetkili, Alan adı/Okul adı değiştirme modüllü ile ilgili çalışma sürmektedir. Çalışma bittiğinde aktif hale gelecektir. İyi Çalışmalar..."
didem.2202' Alıntı:Hocam şimdi il milli eğitimi aradım sağlam iş olsun yeni site talebinde bulun dediler ben de mebbis şifresiyle ortaokul web sitemi kurdum şimdilik bi problem görünmüyor. Teşekkür ederim :mrgreen:
didem.2202' Alıntı:Hocam şimdi il milli eğitimi aradım sağlam iş olsun yeni site talebinde bulun dediler ben de mebbis şifresiyle ortaokul web sitemi kurdum şimdilik bi problem görünmüyor. Teşekkür ederim :mrgreen:
Sayın Hocam,didem.2202' Alıntı:evet yeni web site talebinde bulunarak yaptım hocam ilköğretim hali de hala yayında onu napıcam bilmiyorum ama