banka hesabı açtırma

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
tekirdağ merkeze tayin oldum garantiden hesap açtır dediler, 3 kere gittim sıra gelmedi bankada, başka bi yerden açtırabilir miyim acaba mesela çerkezköye gidip tekirdağ merkez şubesinde açtırmak istiyorum filan desem olur mu bilginiz var mı?? bu gidişle maaş alamicam :)

hocam garanti.com.tr den internet şubesi giriş kısmından sırasıyla şifreal-müşteri değilim adımlarını izlerseniz bankaya gitmeden hesap açabilirsziniz

hesabı bulunduğunuz ilçenin şubenin bankasından açtırınız.
1-İlçe mem hesaplara toplu havale yaparken başka şube olduğu için sıkıntı yaşayabilirsiniz.
2-Bankacılık işlemlerinizde her an başka şubeye gidemeyebilir, yapacağınız işlemlerde başka şube olduğundan havale kesintisi olur ve maddi kayba uğrayabilirsiniz.

tekirdağdaki bankanın güvenlik görevlisi olabileceğini söyledi, aslında olmayacağını ben de biliyorum ama şansımı deniyim demiştim..ayrıca internetten hesap açtırırsam hesap cüzdanı filan nasıl alıcam yani bunu okula teslim etmem gerekiyo, internetten hesap açıp hesap noyu okula versem de oluyor mu???

hanedantr' Alıntı:
Hocam hayırlı uğurlu olsun benim memlekete atanmıssınız :)

zor memleketmiş valla sarayda her şey ne kadar kolaydı, tekirdağda trafik çilesi var, evler pahalı, 4 günde zor ev buldum, doğalgaz bilmem ne baya zorladı.. bankada hesap bile açtıramadım hem de 3 kere farklı zamanlarda gitmeme rağmen..bu nasıl iş ben anlamadım..

neoplasma' Alıntı:
hocam garanti.com.tr den internet şubesi giriş kısmından sırasıyla şifreal-müşteri değilim adımlarını izlerseniz bankaya gitmeden hesap açabilirsziniz

öyle bişey göremedim ben orda :S

neoplasma' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
neoplasma' Alıntı:

öyle bişey göremedim ben orda :S

garanti.comtr-->internet şubesi giriş bireysel--> şifre al--> müşteri değilim

iyi de ordaki bilgileri girince kuryeyle adrese form gönderilicek filan diye bişeyler çıktı, bu internetten hesap açabileceğim anlamına gelmiyo ki..

banka promosyonu için hesabınızın mutlaka okulun anlaşma yaptığı şubeden olması gerekiyormuş..
iş bankasında hesabım vardı genede yeni okulumun anlaştığı işbankasından tekrar hesap açtırdım.

BBNET
Geri