bana bir araba...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mevali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mevali

Aktif Üye
otomatik vites temiz bir araba alacağız arkadaşlar, eşim de sıfır alalım diyor, acemiyim az biraz, sizler ne dersiniz?fikirlerinizi alayım

acemiyseniz kesinlikle vurup kırdığınızda üzülmeyeceğiniz nispeten ucuz yollu ufak araçlara bakın polo getz 206 ibiza corsa palio fiesta gibi...alacağınız araba 20bin lirayı geçmesin. 1-2 sene iyice alışın, sonra satıp alırsınız sıfır aracı. Tecrübeyle sabittir, sıfır arabayı kaldırıma sürtmek can yakar...

WV jetta dsg şanzuman dizel.. Yeni kasaların ikinci elleri 55-60 arası
geniş aile arabası diyorsanız Ford C-Max 1.6 Dizel yeni kasa tavsiye ederim

ikinci arabam bunlardan biri olacak inşallah..

bakma sen acemiler daha dikkatli araba sürer hocam. paran neye yetiyorsa onu al derim. benim tavsiyem şu an için jazz olur. hem küçük hemde içi diğerlerine göre daha geniş.

2004-2006 arası honda jazz'lara bak hocam. ben 1,5 seneden beri 2004 es cvt şanzıman kullanıyorum, ilk arabam. 23'e almıştım. alırsan lpg taktır kimseyi dinleme, yok motoru küçük, az yakıyor vs diye. başka soracağım bir şey olursa yazarsın.

Colt uygunmuş ya, hiç bakmamıştım da, nasıldır acaba?? Ama jazzı çok beğeniyorum, uygun bulsam hemen alırım, kullanan arkadaşlar da çok memnunlar

BBNET
Geri