BAKAR MISINIZ ...detaylarla yazdım

Kodla Büyü

denizzZ232

Üye
1700-2000 arası leptoplara bakıyorum

4 model arasında kaldım onları ozellıklerıyle beraber asagıya ekleyecegım sız hangısını onerırsınız acaba ...

şimdiden sagolun ...

1-toshiba
İşlemci : Intel Core i3-350M
İşlemci Hızı : 2,26 Ghz, 3 MB L2
Bellek : 4 GB
Sabit Disk : 320 GB
AYRICA :1GB EKRAN KARTI MAX.UDA VAR

2-sony vgpemb
İşlemci : Intel Core i3-330M
İşlemci Hızı : 2,13 GHz 3 MB L2
Sabit Disk : 500 GB AYRICA
EKRAN BELLEGİ 1GB MAX. YOK

3-lg r590
İşlemci : Intel Core i5-430M
İşlemci Hızı : 2,26 GHz
Sabit Disk : 500 GB
ekran bellegı 1 gb

4-HP DV5
Teknoloji : Centrino 2 Islemci Teknolojisi
İşlemci : Intel® Core 2 P8600
İşlemci Hızı : 2,40 Ghz, 1066 Mhz, 3 Mb L2
ekran bellegı
512 max. olarak artıyor

5-asus f serisi
İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
İşlemci Hızı : 2,53 GHz
ekran bellegı 1 gb
6-

hp pavilion dv 6
İşlemci : Intel Core i3 i3-350M
İşlemci Hızı : 2,26 GHz, Düzey 2, 3 MB
ekran kartı 1gb maxı da var paylasımlı

bunlar arasındayım ozellıkle kaldım

bu yazdıklarınızda 3 numara derim lg olanı. Ama bana kalırsa i7 işlemcili casper al hocam ben kullanıyorum süper bir bilgisayar. fiyatıda uygun. 4 çekirdekli, 4gb ram ddr3 , 1gb ekran kartı , 500gb hdd .. gibi bir çok özelliği var

ya tam modellerı yazamıyorum unuttum ama ozellık ve markaya bakınca anlasılır galıba

ayrıca ılla bunlardan olmak zorunda degıl bu arada kısa surem kaldı aklımda net bısey yok hala

yukarıdakılerden veya eger bılgılı ılgılı ısenız kendı bıldıgınızden bır tane onerır mısınız ??

sagolun ...

yukarıdakılerden 5-asus f serisine yakınım ama casper var denılıyor ayrıca asus n serısı var denılıyor aklım cok karısık cok kısa zamanda almam gerek

yaa casper var i7 asus f serisi var toshıba saglan dıyolar o var sony adı var :D:D

aklım karısık bana bı yardım lutfen ...

i7 i5 core2 bunlardan hangısı ıyı

ayrıca bana net model marka verır mısnız

sagolun

hocam ben lg r590 kullanıyorum çok şükür bi sıkıntım olmadı. daha öncesinde toshiba vardı. ama şimdi baktığımda toshiba diğer markalara göre baya bi pahallı

3-lg r590
İşlemci : Intel Core i5-430M
İşlemci Hızı : 2,26 GHz
ekran bellegı 1 gb

Elbette..

Hocam önce ne tür PROGRAMLAR kullanacağını yazmalıydın.Eğer ofis,çet,internet vs. kullanımı ise en ucuzunu bile alabilirsin bence.Çünkü hepsi kalite marka.Çeşitli kriterler var.Taşınabilirlik,grafik işlem gücü,pil ömrü,işlemci gücü vs.Eğer grafik tasarım ve oyun işi varsa ekran kartı en güçlü olanı al.Tabi RAM' ine bakarak ekran kartı alınmaz bildiğiniz gibi.Ekran kartında GDDR3 bellek, 128-256bit olması çok önemlidir.Kolay gelsin.

BBNET
Geri