BAKANI(MIZ) KANALTÜRKTE

Kodla Büyü

akif_van

Aktif Üye
Re: BAKANIMIZ KANALTÜRKTE

umitbulut58' Alıntı:
https://twitter.com/farukmercan

SORULARI CEVAPLIYOR
allah rızası için bari bakanımız deme yaaa.. bir bilgisyar öğretmeni olarak daha ne yapmasını bekliyorsun...senin için....?

kaçıncı sınıfta hangi öğretmeninden unutamayacağı dayağı yemiş açık konuşsun. öğretmene olan kinin sebebi olarak... benim sorum soracakmı bakalım..

benim sıkıntım bana yetiyor. bir de bu adamın suratını görüp daha çok strese giremem, ne hali varsa görsün bu saatten sonra. olan olmuş sistem gelmiş zaten. daha da meb'i bırakıp gidene kadar şeytan görsün yüzünü.

Ömer dinçer:
"il emri il içi atamayı ilgilendiren durumdur.il dışı atamayla alakası yoktur."

pes vallahi pess. :D gülmek isteyen izlesin.

Evet yüzeysel bir açıklama yaptı ....ama il içi atamayı ilgilendiren demedi...il içindeki durumu ilgilendiren bir kavramdır dedi...

ne programı sunan adam hazırlanmış nede bakan bişey biliyor klasik cümleler.zaten kanaltürkten farklı bir program bekleyemezdik

kardesim Allah icin konuyu açmadan bi göz gezdir yaaaa
bak arkadas konuyu açmış ne diye 2.kez açıyon

"Öğretmen maaşlarını düzeltmek yerine haklarını ve SORUMLULUKLARINI düzenleme yoluna gideceğiz. Öğretmenlerin biraz da bana güvenmelerini istiyorum".
Bakan(ımız) aynen böyle söylüyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Yazık ki ne yazık...

cyln' Alıntı:
kardesim Allah icin konuyu açmadan bi göz gezdir yaaaa
bak arkadas konuyu açmış ne diye 2.kez açıyon
Ne farkeder burası daha çok cevap almış buradan devam ediliyor...

tsk ile olan potokol kaldırılmamıs mıs
il emri olmadıktan sonra ne işe yarayacaksa o protokol
ama pardon ya il emri il içindeki tamayla ilgiliydi dimi :P :P

bu sefer son cümlelerinde doğru bir şey söyledi...etüt ve beslenme okulları sadece istanbulda olan ayrıcalıklı imtiyazlı okullardı.... bunları normal okula dönüştürdük

Sunucu genelde hep öyle :) bakan kızmıştır herhalde ben konuşurken dinlemiyor twitter a bakıyor diye :)

bakan tv ye çıkmış ama birşeyden haberi yok.
hizmetli maaşı öğretmenden yüksekmiş diyor. onlarda belediye de fazla para alıp mebe geçenlerdir 10000 kişi falan diyor.

adama 6 yıldır eşime kavuşamıyorum il emri yok diyor. bakan il emri il içi ile ilgili o vakayı ayrı incelemek gerekir diyor. şaka mı bu?

Öğretmenlerin hayrına olacak hiç bir açıklama ya da düzenleme yapmayacağından emin olduğum için izlemedim. Yine izleyen arkadaşların vaktini boşa harcatmış.

fahrican' Alıntı:
Öğretmenlerin hayrına olacak hiç bir açıklama ya da düzenleme yapmayacağından emin olduğum için izlemedim. Yine izleyen arkadaşların vaktini boşa harcatmış.
:+1:

başbakanın ogretmenlere söylediği sözlere sesini çıkaramayan bakandan ne bekliyorsunuz ki..

umaykut' Alıntı:
başbakanın ogretmenlere söylediği sözlere sesini çıkaramayan bakandan ne bekliyorsunuz ki..

zaten başbakana bilgi veren muhtemelen bakandır. kendi verdiği bilgiyi çıkıp yalanlayacak hali yok ya.

BBNET
Geri