Bakandan zam müjdesi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bu siteye de haberlerine de güvenmiyorum.Ama ilk haber doğru,ondan şüphem yok fakat bilinen birşey zaten
İkinci haber ise polise zam yapılıp yapılmayacağı sorulmuş,İçişleri bakanı özlük haklarını iyileştireceğiz demiş bunu maaş zammıyla alakasını ben çözemedim

Aynı haber memurlar.net de de var.Özlük haklarını ve maaşlarının iyileştirilmesine yönelik çalışma yaptıklarını beyan ediyor.Burda verilen mesaj niye yapıyorlar değil biz öğretmelerle ilgili olarak hiç bir şeyin yapılmaması....

mmercan' Alıntı:
İçişleri bakanı özlük haklarını iyileştireceğiz demiş bunu maaş zammıyla alakasını ben çözemedim

Özlük hakkı demek memurlara yağlı güreşlerde giymeleri için verilen kispet türü kıyafetlere denir .. maaşla bir ilgisi yoktur.

Konuşmasından bir kesit alıyorum...Buyrun yorum sizin...

Güler, "Maçlarda görev yapan arkadaşlara bir ek ödeme havuz içerisinde sağlanmalı. Sporda büyük para var ama bundan güvenlik güçleri yararlanamıyor. Bence düzenleme yapılmalı ve onlara ek ödeme yapılmalı" diye konuştu.

öğretmen memur emekli kimin umrundaki varsa yoksa polisler , polisleri şımartacaksın ki millet toplanıp protesto ettiği zaman iyi coplasınlar :!:

duyu80' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
İçişleri bakanı özlük haklarını iyileştireceğiz demiş bunu maaş zammıyla alakasını ben çözemedim

Özlük hakkı demek memurlara yağlı güreşlerde giymeleri için verilen kispet türü kıyafetlere denir .. maaşla bir ilgisi yoktur.
:+1: :+1: :+1: :puhaha:

hamuş' Alıntı:
öğretmen memur emekli kimin umrundaki varsa yoksa polisler , polisleri şımartacaksın ki millet toplanıp protesto ettiği zaman iyi coplasınlar :!:

Hocam yanlış yaklaşım, sen böyle dersen, millette 3 ay bedavadan maaş alıyorlar deyince hazmetmek zorundasın. Bırakın alsınlar ki umarım alırlar.

Hocam yanlış anlaşılan bir durum var:Biz polislere verilmesin demiyoruz...Bizim istediğimiz şu biz öğretmenleri de gündeme almaları bizler için de bişeyler yapabilmeleridir.Yoksa bizim onun bunun maaşında parasında gözümüz yok.İstatistikler de kamuda en düşük maaşın öğretmenlere ait olduğunu söylüyor zaten..öncelikli olarak düzenlenmesi gereken öğretmenlerdir.

ben dün direk bakanın konuşmasını dinledim tv den. Polise zam yaptığımızda diğer memur grupları bizde istiyoruz demesin polis önceliğimizdir diyor. zam mam umrumda değilde şu lafı diyen bir bakanımız olmadıya o zoruma gidiyor bir meb bakanıda desin ki öğretmenlik kutsaldır önemlidir desin arkadaş yaa

10 Nisan polis teşkilatının kuruluş yıldönümü. :!: Öğretmenlere her yıl 24 Kasım yaklaşırken yapılan ekstra zam bir maaş ikramiye gibi palavraların benzeri polisler için de yapılıyor. Sokaktaki vatandaş tüm memurlara, memurlar da kendi içinde birbirine düşman ediliyor. 10 Nisan yaklaşırken hem de 21 Marttan 1 gün önce bu haberin yapılması daha da ilginç :?:

hocam malesef bizlere 24 kasımlarda yapılanlara benzetmemek lazım.zira son birkaç yılda maaşlarımız aynı seviyede iken şu anda polislerin yanına yaklaşamayız.demekki onların uygulamalar farklı...

serkanaytekin' Alıntı:
hamuş' Alıntı:

Hocam yanlış yaklaşım, sen böyle dersen, millette 3 ay bedavadan maaş alıyorlar deyince hazmetmek zorundasın. Bırakın alsınlar ki umarım alırlar.
almalarına bişey demiyorum hocam bizlere ne dedikleride umrumda değil sadece bir ülkede polis sayısı artarsa diktatörlükte artar tekelci bir ülke olunur başbakan ne derse polise polis yapar düşünceler kısıtlanır çünkü polis halinden memnundur baskıcı bir devlet anlayışı doğar maalesef bunu demek istedim bir ülkede güvenlik güçleri arttıkça ve gereğinden fazla şımartılınca eşit işe eşit ücret ödenmeyince o ülkede özgürlük var denemez

osmanlının son zamanlarında itilaf devletleri tarafından uygulanan jandarma sistemine doğru gidiş. başka bi açıklaması yok

Hocam 1.si bir bakanın konuşması haber7 de yayınlansa aynıdır,kamudan haberde de yayınlansa aynıdır memurlar nette de yayınlansa aynıdır.Dolayısıyla burada kamudan habere güvenmiyrum diye bir söz söylemek yanlış olur. veya başka haberler için yerinde olur.Fakat bu haber için farklı kaynaklarda da var konuşmanın videosu da var.2.si burda bahsettiğim olay polislere neden veriliyor mesajı değil,öğretmenlik mesleğinin ne kadar umursanmaz bir meslek haline getirdiklerine vurgu yapmaktır.Kimse art niyet de aramamalı..

Kendi haklarımızın savunulmasını isterken diğer memurlara laf atılması hiç hoş değil. Polislere karşı yalan yanlış yorum yazan arkadaşlar bilmeden konuşuyorsunuz.ç Birincisi bu yazılanlar 10 nisan yüzünden oluyor, keşke gerçekten olsa. Onların çalışma şekilleri gerçekten ağır ve bizim gibi mesai saati kavramı yok. Mesaisi 7 de bitiyor mesela 9 da maç var onma görevlendiriliyor, bunun için de ekstra ücret almıyor. Ya da işi bittiği anda emir geliyor şu saate kadar kimse iş yerinden ayrılmayacak, ayrılamıyorsun. Dışardan yorum yapmak kolay. Dediğim gibi kendi haklarımızı başkasını örnek göstererek savunmamalıyız

BBNET
Geri