Bakan A haberde !

Kodla Büyü
Hayırdır bu aralar kanal kanal geziyor :D Ne çıkıcak bakalım altından :)

Eğer lafta kalmazsa eş durumu olayını çözmüş gibi görünüyor ama tabi göz boyama yapmadıysa..

ilyas33' Alıntı:
bakanın bugünki teklifi bence en iyi teklif eş durumu için.

Yanlış anlama hocam ama bakan sizi kandırabilmiş. Demekki siyaseti iyi yapıyor. Eş durumunda daha fazla mağduriyet yarattı.
Size bugün Zihinsel Engelli öğretmeni olun deseler ne yaparsınız.

sezginozturk' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
bakanın bugünki teklifi bence en iyi teklif eş durumu için.

Yanlış anlama hocam ama bakan sizi kandırabilmiş. Demekki siyaseti iyi yapıyor. Eş durumunda daha fazla mağduriyet yarattı.
Size bugün Zihinsel Engelli öğretmeni olun deseler ne yaparsınız.

Bana derlerse olurum :mrgreen:

Hep aynı sorular soruluyor yaa, yoksa soruları kendi mi veriyor. Cevaplar bile aynı samsun-vezirköprü sınıf öğretmeni meselesi, mersin-yozgat su ürünleri :)

hakanotuken' Alıntı:
Hep aynı sorular soruluyor yaa, yoksa soruları kendi mi veriyor. Cevaplar bile aynı samsun-vezirköprü sınıf öğretmeni meselesi, mersin-yozgat su ürünleri :)

Hocam tabiki sorular önceden veriliyor bu siyasetin bir parçası zaten alışmadınız mı daha :)

Soruların verilmesi tamam da cevaplar ve örnekler bile aynı ona şaşıyorum her programda samsun ve vezirköprü örneği verilmez ki diğerinde de Tokat ve erbaa de be arkadaş

hakanotuken' Alıntı:
Soruların verilmesi tamam da cevaplar ve örnekler bile aynı ona şaşıyorum her programda samsun ve vezirköprü örneği verilmez ki diğerinde de Tokat ve erbaa de be arkadaş

Bilinçaltına etki etmek içindir belki :o

Halk gerçekten mağduriyetin giderildiğini düşünüyor ona da lazım olan odur zaten. Öğretmen sürünmüş mürünmüş önemli değil. :sleep:

vezir parmağının çok seviyordur belkide ordan çağrışım yapıyordur Allah Allah
:mrgreen:

BBNET
Geri