Bakanın başını yine öne eğdirmişiz biz öğretmenler.

Kodla Büyü

ofsati

Aktif Üye
http://haber.mynet.com/ogretmenlere-dev ... 769-guncel

OECD ülkeleri arasında işe en çok devamsızlık yapan öğretmenler Türkiyede imiş.
Valilere ve sağlık bakanlığına öğretmenlerin rapor almasının önüne geçilmesi yönünde talimatlar vermiş.
Alınan raporlarla ilgili gerekirse teftiş süreci işletilecekmiş.

Bu bakan öğretmenlerin yararına tek bir laf etse şaşarım zaten.
Haksız yere rapor alan varsa ki elbet vardır bunların çaresine bak.
100 kişide 2-3 kişi çıkar bunları ortaya koyarken tüm öğretmenleri topun ağzına sürmenin gereği varmıdır.

Şöyle dese aferim diyecem ama nerde illaki tüm öğretmenleri hedef alacak.
"Bazı öğretmenlerimiz ki bu oran %2-3 civarındadır devamlı rapor almayı ve işe gitmemeyi alışkanlık haline getirmiştir
bunlar öğretmenlik mesleğinin saygınlığına leke sürmektedir bu öğretmenlerle ilgili gerekli önlemleri alacağız."

Bu bakanın iletişim yöntemleri konusunda biraz bilgilendirilmesi lazım. Bu makama gelmiş birisinin konuşurken
daha dikkatli davranması lazım. Ama kim takar tepkileri ben konuşurum aleyhimde konuşanda dilini fazla uzatırsa keserim
mantığı varken ben akp ye verdiğim 1 oyuda helal etmem bir dahada oy vermem.

hiç merak etme seçime az kala verir %10 zammı alır tüm öğretmenlerin oyunu.
oranın %2-3 kadar düşük gösterilmesi çok iyimser. Bir de kalifiye olmayan bedeni okulda aklı evde kalan öğretmenler var :)
700binin en az %60'ını takoza çekmek lazım ki çalışanların emekleri görülsün.
saygılar

Bundan sonra geç kalırsak müdür yardımcılarından geç kağıdı alıp cezaya kalacakmışız :D

Bakanı ne zaman görsem başı eğik geziyo bu haberle alakası yok bence
muhtemelen bilinçaltında bi ezikilk var. Artık ne geldiyse başına...

swanp' Alıntı:
hiç merak etme seçime az kala verir %10 zammı alır tüm öğretmenlerin oyunu.
oranın %2-3 kadar düşük gösterilmesi çok iyimser. Bir de kalifiye olmayan bedeni okulda aklı evde kalan öğretmenler var :)
700binin en az %60'ını takoza çekmek lazım ki çalışanların emekleri görülsün.
saygılar

Yav hocam bedeni okulda aklı evde olan öğretmenler vardır elbet.
Ama bedenide aklıda mecliste olmayan aklı sadece cebinde olan yüzlerce milletvekili var.
Onları ne yapcaz.

Sende bakan gibi konuşmuşsun öğretmen camiası dışında işine severekmi gidiyor herkes.
Dün belediyede öğrencilerimi denetlemeye gittim bursanın en büyük belediyesi.
Mesai saati başladı ama beni 15 dk sonra aldılar içeriye (Idari yönetim katında öğrencim)
45 dk kaldım öğrencimin yanında ve civarımdaki 10a yakın belediye çalışanını süzdüm şöyle.
İnanın bana gayet rahat geldi işleri. Zaten çoğu facebookda kimisi cep telefonunu karıştırıyor
kimiside annesi ile telefonda konuşuyordu. O an için o kurumda memur olarak çalışıyor olmayı diledim.

Okullarda kayıt parası almaya son dendi okulun en büyük gelir kaynaklarından birisi kesildi.
Üniversite harçları kaldırılacakmış. Kaldırılsın ama umarım devlet baba üniversitelere harçtan gelecek kadar ödeneği aktaracaktır.
%10 zam verirler herkes unutur demiş ya arkadaş.

Üniversite harçlarını kaldırarak üniversite öğrencilerinin gönlüne girdi tayyip ve kısmen oylarını kazandı.
Ama üniversitelerdeki maddi sıkıntıları ciddi miktarda arttırdı.
Yakın zamanda devlet üniversiteleri devlet ilk ve orta öğretim kurumlarının düştüğü duruma düşecek.

Ben universite harcını yatırmayıpta okuyamayanı görmedim. en kötu harç kredisi alsin çoğu ödeniyor zaten. biz de aldık ve krediyi ödedik.

Yalnız işin ilginç ve kimsenin ilgilenmediği tarafı, raporu almak için o öğretmenin bir doktora gitmesi gerekiyor. Öğretmenin hasta olmadığı halde rapor almaya gitmesi doğru değil ancak, hasta olmayan birine rapor veren doktora ne demeli? Sağlık bakanı çıkıp da benim doktorum hasta olmayan kişilere rapor verip yüzümü eğdiriyor diye bir şeyler söylemiyor. Ben artık cidden inanmaya başladım bu bakanın geçmişte öğretmenlerden bir acısı olduğuna...

vseckn' Alıntı:
Yalnız işin ilginç ve kimsenin ilgilenmediği tarafı, raporu almak için o öğretmenin bir doktora gitmesi gerekiyor. Öğretmenin hasta olmadığı halde rapor almaya gitmesi doğru değil ancak, hasta olmayan birine rapor veren doktora ne demeli? Sağlık bakanı çıkıp da benim doktorum hasta olmayan kişilere rapor verip yüzümü eğdiriyor diye bir şeyler söylemiyor. Ben artık cidden inanmaya başladım bu bakanın geçmişte öğretmenlerden bir acısı olduğuna...
:+1: :alkis:

vseckn' Alıntı:
:+1:

vseckn' Alıntı:
:++:

masci' Alıntı:
Bakanı ne zaman görsem başı eğik geziyo bu haberle alakası yok bence
muhtemelen bilinçaltında bi ezikilk var. Artık ne geldiyse başına...
Çocukluğunda yaşadığı okulu ve öğretmenleri ile alakalı bazı sorunlardan sorun olsa gerek. Bir öğretmeni tarafından dövüldü mü? Notu mu düşük verildi? Her ne oldu ise cezasını bugünkü öğretmenler çekiyor.

BBNET
Geri