ofsati
Aktif Üye
http://haber.mynet.com/ogretmenlere-dev ... 769-guncel
OECD ülkeleri arasında işe en çok devamsızlık yapan öğretmenler Türkiyede imiş.
Valilere ve sağlık bakanlığına öğretmenlerin rapor almasının önüne geçilmesi yönünde talimatlar vermiş.
Alınan raporlarla ilgili gerekirse teftiş süreci işletilecekmiş.
Bu bakan öğretmenlerin yararına tek bir laf etse şaşarım zaten.
Haksız yere rapor alan varsa ki elbet vardır bunların çaresine bak.
100 kişide 2-3 kişi çıkar bunları ortaya koyarken tüm öğretmenleri topun ağzına sürmenin gereği varmıdır.
Şöyle dese aferim diyecem ama nerde illaki tüm öğretmenleri hedef alacak.
"Bazı öğretmenlerimiz ki bu oran %2-3 civarındadır devamlı rapor almayı ve işe gitmemeyi alışkanlık haline getirmiştir
bunlar öğretmenlik mesleğinin saygınlığına leke sürmektedir bu öğretmenlerle ilgili gerekli önlemleri alacağız."
Bu bakanın iletişim yöntemleri konusunda biraz bilgilendirilmesi lazım. Bu makama gelmiş birisinin konuşurken
daha dikkatli davranması lazım. Ama kim takar tepkileri ben konuşurum aleyhimde konuşanda dilini fazla uzatırsa keserim
mantığı varken ben akp ye verdiğim 1 oyuda helal etmem bir dahada oy vermem.
OECD ülkeleri arasında işe en çok devamsızlık yapan öğretmenler Türkiyede imiş.
Valilere ve sağlık bakanlığına öğretmenlerin rapor almasının önüne geçilmesi yönünde talimatlar vermiş.
Alınan raporlarla ilgili gerekirse teftiş süreci işletilecekmiş.
Bu bakan öğretmenlerin yararına tek bir laf etse şaşarım zaten.
Haksız yere rapor alan varsa ki elbet vardır bunların çaresine bak.
100 kişide 2-3 kişi çıkar bunları ortaya koyarken tüm öğretmenleri topun ağzına sürmenin gereği varmıdır.
Şöyle dese aferim diyecem ama nerde illaki tüm öğretmenleri hedef alacak.
"Bazı öğretmenlerimiz ki bu oran %2-3 civarındadır devamlı rapor almayı ve işe gitmemeyi alışkanlık haline getirmiştir
bunlar öğretmenlik mesleğinin saygınlığına leke sürmektedir bu öğretmenlerle ilgili gerekli önlemleri alacağız."
Bu bakanın iletişim yöntemleri konusunda biraz bilgilendirilmesi lazım. Bu makama gelmiş birisinin konuşurken
daha dikkatli davranması lazım. Ama kim takar tepkileri ben konuşurum aleyhimde konuşanda dilini fazla uzatırsa keserim
mantığı varken ben akp ye verdiğim 1 oyuda helal etmem bir dahada oy vermem.