Sizi teselli etmiş. :lol:esenordelarthe' Alıntı:evet durum bu diyorum O KADAR DA DEĞİL diyor eşim![]()
hasari' Alıntı:Sizi teselli etmiş. :lol:esenordelarthe' Alıntı:evet durum bu diyorum O KADAR DA DEĞİL diyor eşim![]()
Çocuk olursa anlarsın. :mrgreen:enestar' Alıntı:Ne kadar kötüsün Hasari Hocam. İTİRAF ET BİZE)))))))
hasari' Alıntı:Çocuk olursa anlarsın. :mrgreen:enestar' Alıntı:Ne kadar kötüsün Hasari Hocam. İTİRAF ET BİZE)))))))
Valla öyle.zech' Alıntı:"Zengin Kız Fakir Oğlan" dizisindeki Nurhan aklıma geldi![]()
fikriye' Alıntı:Bir anne olarak izlerken fena oldum, içim ezildi.Filmi bile çok kötü.Allah hepimizin evlatlarını esirgesin. Babalara da biraz daha akıl + fikir+ sabır versin. :verymad: :x
_MurAy_' Alıntı:Heyecanı bile duman ediyor insanı bakalım elimize alınca neler hissedeceğiz
erkek geliyor hocam Allah'ın da izniyle,düşüncesi bile insanın başını döndürüyorhakanarya' Alıntı:_MurAy_' Alıntı:Heyecanı bile duman ediyor insanı bakalım elimize alınca neler hissedeceğiz
Kız mı bekleniyor erkek mi hocam?
Dünyada yaşanması gereken en önemli tecrübe bence çocuk. Ayrıca insan çocuğu olunca keşke daha önce olsaydı demeden edemiyor. Allah bütün isteyenlere nasip etsin...