Staj yeri bulma sıkıntımız var. Bazı okullar öğrencilerini başka okullarda btr formatör yanına stajyer olarak veriyormuş. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Staj yeri bulma sıkıntımız var. Bazı okullar öğrencilerini başka okullarda btr formatör yanına stajyer olarak veriyormuş. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Biz formator olmayan ortaokullara da vermiştik, sorun olmaz bence.
Evet ücret tahakkuk kim yapıyorArkadaşlar bunun bir kanuni dayanağı var mı? Bunun yanında çocukların ücretlerini kim tahakkuk ediyor, ilçe mem mi?
Emin değilim ama sanırım öyle. Ben normal işletmelere bakıyordum, okullara alan şefi bakıyordu.Arkadaşlar bunun bir kanuni dayanağı var mı? Bunun yanında çocukların ücretlerini kim tahakkuk ediyor, ilçe mem mi?
Hocam küçük yerlerde işletme bulma sıkıntısı olduğu için formatör olsun olmasın okullara gönderiliyor öğrenciler en azından bizde bu şekilde.Ücret olarak bizim memur bir liste hazırlayıp ilçe milli eğitime gönderiyor.İlçe mem ücret ödemesini yapıyor.Pek sorun olduğunu görmedim hatta ücret ödemesini ilk ve sorunsuz yapan kurum ilçe mem oluyor.Staj yeri bulma sıkıntımız var. Bazı okullar öğrencilerini başka okullarda btr formatör yanına stajyer olarak veriyormuş. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Hocam küçük yerlerde işletme bulma sıkıntısı olduğu için formatör olsun olmasın okullara gönderiliyor öğrenciler en azından bizde bu şekilde.Ücret olarak bizim memur bir liste hazırlayıp ilçe milli eğitime gönderiyor.İlçe mem ücret ödemesini yapıyor.Pek sorun olduğunu görmedim hatta ücret ödemesini ilk ve sorunsuz yapan kurum ilçe mem oluyor.
Onunla ilgili net bir bilgim yok maalesefödemeyi hangi ödenekten yapıyor hocam? bizim şube müdürü ödenek alamam deyip kabul etmemişti sene başında