ziyaunal' Alıntı:tabi hatta bence yerel lehçeler dahil 132 dilde yayınlanmalı. ne de olsa tüm dünya bizim okulların sitelerine bakıyor.
ziyaunal' Alıntı:tabi hatta bence yerel lehçeler dahil 132 dilde yayınlanmalı. ne de olsa tüm dünya bizim okulların sitelerine bakıyor.
aaa böyle birşey olur mu hiç hocam. Formatörüz çevirisini de bizim yapmamız lazımi_lean' Alıntı:veya ingilizce öğretmenlerinden okul müdürünüz bir gurup oluştursun sizinle beraber onlar da çalışsın![]()
Aynen zaten ne iş yapıyosunuzkiZizu_' Alıntı:aaa böyle birşey olur mu hiç hocam. Formatörüz çevirisini de bizim yapmamız lazımi_lean' Alıntı:veya ingilizce öğretmenlerinden okul müdürünüz bir gurup oluştursun sizinle beraber onlar da çalışsın![]()
![]()
Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Müdür sitenin ingilizcesini istedi. Bende sayfaların çevirisini ingilizce öğretmenleri yapsın, bana meille yada bilgisayar formatında versinler dedim. Bizim ingilizceciler bilgisayar özürlü oldukları için direk kağıda yazıp gelmişler. Bi grup oluşturduk diğer öğretmenlerle onlar yazdı bana verdi. Bende kopyala yapıştır ile hallettim.beyza83' Alıntı:Okulumuz Comenius Projesi aracılığıyla tanıştığı okullara okulumuzun sitesinin adresini vermek istiyor. Hatta vermiş ama Google çevirisi pek hoş olmuyor diyorlar. Ben de onlar da Türkçe öğrensin o zaman dedim. :!:
"ingilizce öğretmenlerinden okul müdürünüz bir gurup oluştursun sizinle beraber onlar da çalışsın" fikri mantıklı gibi.
ziyaunal' Alıntı:bende bunu anlamıyorum, comenius ortaklarınız kendi sitelerini türkçe yaptımı ki siz ingilizce yapacaksınız?
beyza83' Alıntı:Okulumuz Comenius Projesi aracılığıyla tanıştığı okullara okulumuzun sitesinin adresini vermek istiyor. Hatta vermiş ama Google çevirisi pek hoş olmuyor diyorlar. Ben de onlar da Türkçe öğrensin o zaman dedim. :!:
"ingilizce öğretmenlerinden okul müdürünüz bir gurup oluştursun sizinle beraber onlar da çalışsın" fikri mantıklı gibi.
İyiki bu projede çinli ortak olmuyor :mrgreen:beyza83' Alıntı:"comenius ortaklarınız kendi sitelerini türkçe yaptımı ki?" sorusu da bi gerçek malesef :!:
:idea:ziyaunal' Alıntı:tabi hatta bence yerel lehçeler dahil 132 dilde yayınlanmalı. ne de olsa tüm dünya bizim okulların sitelerine bakıyor.
beyza83' Alıntı:Okulumuz Comenius Projesi aracılığıyla tanıştığı okullara okulumuzun sitesinin adresini vermek istiyor. Hatta vermiş ama Google çevirisi pek hoş olmuyor diyorlar. Ben de onlar da Türkçe öğrensin o zaman dedim. :!: