Başarı Belgesi ve Üstün Başarı Belgesi

Kodla Büyü

biraderi

Üye
Arkadaşlar belki yanlış yere başlık açmış olabilirim.Sorum şu Başarı belgesi ve üstün başarı belgesi birinci dönem de verilebilir mi ;yoksa sadece dönem sonu mu verilir.
Şimdiden tşkler kolay gelsin

Arkadaşım kaynak gösterebilir misin ilköğretşm kurumlar yönetmeliğini okudum.bİR ŞEY bulamadım.Peki onur belgesi içinde 2.dönem miii?cevap i.çin tşkler

ya hocam ben okudum ve o maddeden anladığım 3 öğretim yani 3 yıl geçmesi gerekir diyor sanırsam.Öleyse 4.sınıflar 5.sınıflar ve 6.sınıflar için 3 öğretim yılı geçmemiş olur;ancak 7.ve 8.sınıflar için 3 öğretim yılı geçmiş oluyor ve bunlr içinde başarı ve üstün başarı belgesi veremiyor muyuz.veremiyorsak e okulda raporlar bölümünde neden var.Umarım saçmalamıyorumdur.Tşkler.

bu konuda son fikir ne arkadaşlar. E okulda 7 ve 8 ler aktif durumda . Ölese başarı ve üstün başarı belgelerini bu dönem de vermeliyiz sanırım.

geçen sene 1. dönem sistemde bir ara gözüktü sonra e okuldan kaldırdılar. sadece 2. dönem yıl sonu itibari ile verilecek denilmişti. Bu yıl 1. dönem liste gene gözüküyor. yanlışlıkla konulmuş olmasın. gene kaldırırlar belki.

arkadaşlar verilir mi bu dönem? kesin bi bilgi bulamadım.
Yönetmeliği de okudum ama

örneğin bu dönem verdik başarı belgesini çocuk 2. dönem hep zayıf getirdi
biraz abes kalmaz mı?

verilecekse hemen çıkartayım bende
teşekkürler

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 107 C ve Ç bentlerinde belirttiğine göre Ara Karnede verilmemeli şeklinde yorumladım. Yıl Sonunda verilecektir. E Okul Sisteminde verilebilecekmiş şeklinde görünmesi bence bir hata.

BBNET
Geri