M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 19 Aralık 2007 #1 arkadaşlar benim başlat menüsü simgeleri mutasyon geçirdi. Buna ne çözüm gerek
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 19 Aralık 2007 #3 halid03' Alıntı: format Genişletmek için tıkla ... Hocam ne yaptın. :cry: Format en son çözüm olmalı. Buna başka bir çözüm gerek
halid03' Alıntı: format Genişletmek için tıkla ... Hocam ne yaptın. :cry: Format en son çözüm olmalı. Buna başka bir çözüm gerek
H Hayat Aktif Üye Mesajlar 134 19 Aralık 2007 #4 nasıl mutasyona uğradı ben anlamadım. vistada zaten böyle değil mi?
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 19 Aralık 2007 #5 Hayat' Alıntı: nasıl mutasyona uğradı ben anlamadım. vistada zaten böyle değil mi? Genişletmek için tıkla ... Menülere Bak. word simgesi arada, simgeler sapıttı.
Hayat' Alıntı: nasıl mutasyona uğradı ben anlamadım. vistada zaten böyle değil mi? Genişletmek için tıkla ... Menülere Bak. word simgesi arada, simgeler sapıttı.
A asav64 Üye Mesajlar 10 2 Ocak 2008 #8 bilgisayarı kapat aç O simgeler shell32.dll dosyası içinde saklanır. Başka bi bilgisayardan yada netten o dosyayı indirip değiştirirsen büyük ihtimal sorun hallolur
bilgisayarı kapat aç O simgeler shell32.dll dosyası içinde saklanır. Başka bi bilgisayardan yada netten o dosyayı indirip değiştirirsen büyük ihtimal sorun hallolur