compuetr555
Site Gezgini
herşey normal gözüküyor ama bilgisayarım internete bağlanmıyor.bağlantı var gözüküyor.ama internete bağlanmıyor neden olabilir acaba.
compuetr555' Alıntı:herşey normal gözüküyor ama bilgisayarım internete bağlanmıyor.bağlantı var gözüküyor.ama internete bağlanmıyor neden olabilir acaba.
raziyedüzgün' Alıntı:compuetr555' Alıntı:herşey normal gözüküyor ama bilgisayarım internete bağlanmıyor.bağlantı var gözüküyor.ama internete bağlanmıyor neden olabilir acaba.
Hocam sorunun çözüldü mü çözüldüyse nasıl hallettin paylaşır mısın bende de oldu aynı sorun ?
faky18' Alıntı:Bunlar olabilir
1- Antivirüsün güvenlik duvarı engelliyor Örnek nod32 de başıma geldi
2- O bilgisayarda ultrasurf vb. proxye ip giren programlar kapatılınca bazen ipyi silmiyor bu yüzden olabilir. Çözüm araçlar->internet seçenekleri->bağlantılar->yerel ağ bağlantıları tıklanır proxy seçili ise iptal edilir.
3- Yerel ağ ayarlarında elle yanlış dns girilmiş olabilir.Otomatik Dns alma seçilip denenmeli
4- İnternet o bilgisayara doğrudan mı geliyor yoksa arada switch filan var mı? Varsa o görünen bağlantı switcle pc arasındaki bağlantıdır. switcle modem arası kontrol edilmeli
5- Bazen DHCP ip alamaz. Bu da ağla alakalı tam adını bilmiyorum bir servisin başlamamasından olabilir. tabi onda ip 0000 görünüyor.
Aklıma gelenler bunlar. Bir deneyinkolay gelsin
nedenben' Alıntı:arkadaşlar yukarda anlatılan çözümü denedim olmadı.şifre doğru ama kablosuz ağ bağlantısı üzerindeki daire sürekli dönüyor ve tanımlanmayan ağ diyor.ağ bağlantısı üzerinde sarı ünlem işareti çıkıyor.2 laptop denedim ikisinde de aynı.hatta birinin wireless driverını güncelledim yine olmadı.yardımlarınızı bekliyorum