BAĞLANTI SORUNU ARKADAŞLAR YARDIM!!!!!!

Kodla Büyü

zeybekdiyari

Aktif Üye
arkadaşlar bugün okula geldiğimde 2. saatten sonra net gitti switchleri iptal edip direk modemden bilgisayar bağladım kablolu net var gözüküyor ping attığımda kayıp yok ama ancak nete çıkamıyordum. müşteri hizmetlerini aradım çeşitli yönlendirmeleri yaptılar olmadı arıza kaydı açtılar.
işin ilginç tarafı ise şimdi canının istediği siteye bağlanıyor istemediğine bağlanmıyor. bağlandığı birkaç site bing-meb-türktelekom-ve birkaç daha
bağlanmadıkları e-okul mebbis-bbnet okulların web siteleri vs bu sorun neden kaynaklı olabilir var mı bilgisi olup yardımcı olabilecek

çeşitli tarayıcılar ve dns adresleri denenmiştir

Hocam bende sabahtan beri onunla uğraşıyorum. Google acıyor habertürk e girerken meb.gov.tr sitesine milliyete girmiyor. Arıza kaydı oluşturdum, dns falan denedikten modemde sorun olabilir dediler. Sonra öğrendimki sadece bizim okul değil diğer okullarda da böyle sorunlar varmış. Çözmeye çalışıyorlar diye umut ediyorum.

meb hatlarında sıkıntı vardı sabah telekomdan bilgi verildi. Şimdi sıkıntı yok artık

Aynı işlemleri ben de yaptım arkadaşlar sabah geldiğimde bizim okulda da net yoktu. Arıza kaydı oluşturdular. Sizin bölgede sıkıntı var bikaç okul daha aradı dediler. Sorun halloldu şimdi net var.

teşekkürler arkadaşlar evet dediğiniz gibi sanırım meb hatlarında bir sorun vardı heralde. ben de arıza kaydı oluşturduktan sonra diğer okula geçtim heralde çözüldü arayan olmadığına göre :)

BBNET
Geri