BİR SORU ders programı HAKKINDA

Kodla Büyü

garfield

Seçkin Üye
Seçkin Üye
slm arkadaşlar.biraz önce mdr.yard.yanına gittim.dersimi 6/7/8 lere seçmişler.18 saat oluyor.bende dedim 15 saate girerim en fazla.diğer 3 saate kim girecek ozaman dedi bende başkası girsin dedim.sonra dedim ders programını yaparken 8/5 çalıştığımı göz ardı etmeyin ona göre programı yaparsanız ii olur dedim. bana diyorki eğer derse gireceksiniz 8/5 çalışma şartı diye bişey yok.bizde 8/5 çalışıyoruz normalde ama ders söz konusu oldumu yönetmelikte hangi saat olursa girmek zorundasınız diyor.eğer ayarlayamazsam programı hangi saat olursa giremek zorundasınız diyor.bBÖYLE BİŞEY VAR MI ARKADAŞALR?BİDE BEN FORMATÖRLÜĞÜMÜ DİLEKÇE VERİP İPTAL ETTİREBİLİRMİYİM ŞUAN İTİBARİYLE?SONUÇTA 15 SAAT DERSİM VAR?

formatörlük valilik onayından sonra iptal olmaz.
bu dönem devam.

Ayrıca neden BT dersine girmiyorsunuz, bu bizim için bir yük değil, BT dersine girmem demek yanlış bir cevap olmuş.
Muğla'da formatör görevlendirme yazılarında (bu yıl daha gelmedi) en az maaş karşılığı kadar derse girme zorunluluğu var.

saat konusunda görevlendirme kağıtlarını bulun. Ve il eğiticilerle bu konuyu görüşün. Size yardım edeceklerdir.

Millet ders diye ölüp biterken sizin 15 saatin üzerine girmem demeniz çok manidar olmuş öğretmenim. :scared:

Derslerinizin seçmeli olduğunu, bir sonraki sene seçilmezse, girmeye 15 saati bile bulamayabileceğinizi unutmayınız.

Formatör olduğunuz müddetçe ders programında hangi saatlere denk gelirse girmek zorundasınız. Göz önüne alınacak bir durum yok. Zaten okuldasınız.

Formatörlüğünüz dilekçeniz ile iptal edilemez. Ancak tayin vb. gibi durumlarda iptali söz konusu olur. Ya da ilçe formatörünüzün veya okul müdürünüzün görevin tanım ve şartlarına uygun olmadığınız şeklindeki teklifleri ile il milli eğitimin iptal ettirmesi gerekir.

sonuçta ben formatörüm....neden 15 saatin üstüne gireyim ki.... dediklerinizi hiç anlamış değilim....formatörlüğüde istediğimden olmadım zaten....zorunlu olduğu için formatörüm....formatörlük olmasa nekadar ders verirlerse girerim sonuçta...hem çalışma saatleri 8/5 die biliyorum...neden 7 de gelip derse gireyim ki.....

hocam dersine sahip çık! 5. sınıflarda neden açtırmadın anlamış değilim...(tek ihtimal var o da okulunuz ilkokul olduysa). yoksa isteyerek5. sınıfları seçtirmediyseniz sizi kınıyorum hocam. ama yine de 3 saat de olsa dersimizi almadığınız için sizi ayriyyetten kınıyorum! branşınız bilişim teknolojileri ise! :verymad:

en güzeli tabi dersimiz notumuz olsun.. bu formatorlkle ugrasmıyalım.. ama arkadasada hak veriyorum.. görevlendrmen gelince bi dilekçe vermen yeterli..

garfield' Alıntı:
sonuçta ben formatörüm....neden 15 saatin üstüne gireyim ki.... dediklerinizi hiç anlamış değilim....formatörlüğüde istediğimden olmadım zaten....zorunlu olduğu için formatörüm....formatörlük olmasa nekadar ders verirlerse girerim sonuçta...hem çalışma saatleri 8/5 die biliyorum...neden 7 de gelip derse gireyim ki.....

arkadaş sen derse gir diyenlere aldırma bence haklısın çünkü.

hacksaydo' Alıntı:
hocam dersine sahip çık! 5. sınıflarda neden açtırmadın anlamış değilim...(tek ihtimal var o da okulunuz ilkokul olduysa). yoksa isteyerek5. sınıfları seçtirmediyseniz sizi kınıyorum hocam. ama yine de 3 saat de olsa dersimizi almadığınız için sizi ayriyyetten kınıyorum! branşınız bilişim teknolojileri ise! :verymad:

öğretmenimiz formatör olmuş sanırım. 15 saatden fazla ders verilemez, görevlendirmeye aykırı olan işler suç kabul edilir.

ben mi yanlış anlatıyorum..yoksa arkadaşlar mı anlamıyor...kim demiş 5 lere seçtirmediğimi ki.... formları idare bana verdi zaten velilerle ilgilen die....sonuçta angarya işler yapıyoruz ya formatör olunca... ben doldurttum zaten öğrencilere....öğrencilere dememe gerek kalmadı zaten bilişimi seçin die....100tane 5.sınıf var...70 tanesi seçmiş bilişimi....şimdi nasıl olcak onu düşünüyorum....bunlara kim girecek...6/7/8 de 18 saat ders var.4 şubede 5ler toplam 22 saat bilişim var.....ben ise 15 saat girebiliyorum...geri kaln derslere kim girecek bana verebilirler mi die sordum...millet nie girmiyorsun dersine sahip çık diyor.....:)

garfield' Alıntı:
ben mi yanlış anlatıyorum..yoksa arkadaşlar mı anlamıyor...kim demiş 5 lere seçtirmediğimi ki.... formları idare bana verdi zaten velilerle ilgilen die....sonuçta angarya işler yapıyoruz ya formatör olunca... ben doldurttum zaten öğrencilere....öğrencilere dememe gerek kalmadı zaten bilişimi seçin die....100tane 5.sınıf var...70 tanesi seçmiş bilişimi....şimdi nasıl olcak onu düşünüyorum....bunlara kim girecek...6/7/8 de 18 saat ders var.4 şubede 5ler toplam 22 saat bilişim var.....ben ise 15 saat girebiliyorum...geri kaln derslere kim girecek bana verebilirler mi die sordum...millet nie girmiyorsun dersine sahip çık diyor.....:)

yok diğer okullardan görevlendirme gönderriler.

BBNET
Geri