Bu ne saçma soru ???yasarsahbaz' Alıntı:Siz ne öğretmenisiniz?
sarı_sarı' Alıntı:ilk okuyunca çok güldüm nedense :mrgreen:
Rootlayan kendine rootlar hocam, Öğretmenin kendi sorunu![]()
yağmur07' Alıntı:sarı_sarı' Alıntı:ilk okuyunca çok güldüm nedense :mrgreen:
Yaa neden anlamıyosunuz. Ben de bunu anlamıyorum. tabletler okulun demirbaşı. Tayin olan öğretmen giderken tableti bana teslim etmeyecek mi. ben de bu konuda bi şey yapacak mıyım onu soruyorum..
Hocam root yaparken kime sormuşlar ben kesinlikle teslim alınmasından yana değilim. Öğretmen root yaparsa öğrenci ne yapar ?? Böyle şeylere tolerans gösterilmemesi lazım. Öğretmenin sorunnusarı_sarı' Alıntı:yağmur07' Alıntı:sarı_sarı' Alıntı:ilk okuyunca çok güldüm nedense :mrgreen:
Yaa neden anlamıyosunuz. Ben de bunu anlamıyorum. tabletler okulun demirbaşı. Tayin olan öğretmen giderken tableti bana teslim etmeyecek mi. ben de bu konuda bi şey yapacak mıyım onu soruyorum..
tutanak ile teslim alın root lu alınmıştır vs. gibi bişiy olabilir :idea:
delikatliyam' Alıntı:Öğretmen tabletileri demirbaş olarak girişi yapılacaktır. Yanitablet kurumundur ve tasınır mal yönetmeliğine göre düzenlenir. Tayini çıkan bir öğretmen tutanakla tableti ve grekli kutu ve donanımsal parçaları teslim eder. Root yapmışsa eğer ben kesinlikle kabul etmem. Okul idaresini de bu konuda bilgilendirme yapılamasınıdan yanayım. Çünkü F@tih projesi ekibi bir güncellme hazırlığı içinde. Güncelleme alamayan tabletler hakında ( yanı root edilmiş) tasınır mal yonetmelığı doğrultusunda gerekli cezai işlemler yapılması gibi bir hazırlıklarının oldugunu tahmın ediyorum