Büyükşehirlerde araçlarınıza dikkat edin...

Kodla Büyü

azaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Not:Alıntıdır.

Hala şoktayım desem yeridir.2 gün evvel Ankara'da aracım kayınvalidemin evinin otoparkında park halindeyken gece kimliği belirsiz kişilerce sağ ön ve sağ

arka lastiği kesildi.Önceleri yapanların homo sapiens ırkından olmadığını düşündüğüm için sövüp saydım.Dün akşam üzeri yan dairenin altında galericilik

ve emlakçılık yapan birinin kamera kayıtlarını incelem üzere dükkana girdim.O sırada eşim de annesinin işten gelmesini bEklemek için dışarıdaydı.

o arada caddeye çekicinin geldiğini gördüm ama önemsemedim.Ben kayıtları incelerken eşim aradı sen mi çağırdın çekici diye,yok dedim,hemen gel dedi.

Gittim,çekiciyi süren arkadaş abi araba senin mi dedi,evet dedim.Ama dedi az önce dükkana 4 kişi geldi ve araçlarının lastiğinin patlak olduğunu söyleyip bu

yönlendirdiler dedi.Elemenlar nerede deyince eşim,beni görüp kaçtılar dedi.Çekiciyi süren arkadaş da abi ben onlardan anahtarı istedim,onlar da anahtarın

kendilerinde olmadığını söylediler dedi.Çekip sanayiye götüreceklermiş.Ben bu şekilde çekemem deyip dönüş ücretini istedim dedi,elemanlar tamam deyip

kaçmışlar(bu arada aslında eşimi de gördükleri için kaçmışlar).

Hemen polis çağırdım.Tutanak tuttuk,akabinde olay yeri incelem geldi.Son olarak da karakola gidip ifade verip şikayetçi oldum.Çekicinin şoförü de abi bizim

dükkanda 4 kamera var,gelenleri teşhis edersiniz dedi.Polis de almış zaten o görüntüleri.Yan taraftaki emlakçının görüntülerini de aldılar.

Polislerin yorumu bu civarda ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz oldu.Arabayı da bugün çekiciyle lastikçiye çekip değiştirdim.

Gündüz vakti iyi cesaret ettiler,bizim evde olmayacağımızı hesap edip,kimse de birşey demez nasılsa,lastikler patlak diye çekiciyle götürmek istediler.

Büyük şehirde yaşayan arkadaşların dikkatli olmasını tavsiye ediyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_64436812/tm.htm

her türlü şerefsizlik olabilir bu ülkede.zira adam yaralayanların bile yarım saat içerisinde serbest bırakıldığı bir yerde herkes herşeyi yapabilir...

cakir528' Alıntı:
geçmiş olsun hocam.bende ankarada yaşıyorum.nerede oldu olay hocam tam olarak?
hocam ben başka bir siteden alıntı yaparak koydum. Ankara da incirli semtinde olmuş Keçiörene bağlı.

Ya nasıl iştir anlamadım, geçen tv de izledim. 3 kardeş yüzleri maskeli bir markete (kuyumcuda) olabilir giriyorlar. Tezgahtarı haşat ediyorlar. Polis savcılığa sevk ediyor, savcı mahkemeye, mahkemede tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıyor. Böyle aptalca rezilce bir şey olur mu, sonra vatandaş tabiki kendi hesabını kendi görecektir. Cezalar caydırıcı olacak, suçlunun ki insan hakkı ise mağdur olan hayvan mı?

jemba35' Alıntı:
Ya nasıl iştir anlamadım, geçen tv de izledim. 3 kardeş yüzleri maskeli bir markete (kuyumcuda) olabilir giriyorlar. Tezgahtarı haşat ediyorlar. Polis savcılığa sevk ediyor, savcı mahkemeye, mahkemede tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıyor. Böyle aptalca rezilce bir şey olur mu, sonra vatandaş tabiki kendi hesabını kendi görecektir. Cezalar caydırıcı olacak, suçlunun ki insan hakkı ise mağdur olan hayvan mı?
Bizzat yaşadığım bir olayda yüzde yüz haklıydım ama kimse ceza falan almadı ayırca polisler mazlumun yanıda değil zalimin yanındalar. Yüce Türk adaleti ve Türk polisleri. :-1:

yasarsahbaz' Alıntı:
azaz' Alıntı:
cakir528' Alıntı:
hocam ben başka bir siteden alıntı yaparak koydum. Ankara da incirli semtinde olmuş Keçiörene bağlı.
Keçiörende herşey olur, özellikle aktepe'de. Aman dikkat.

niye hocam nesi varki aktepenin? bir ara 3-4 ay orada kalmıştım :)) bu arada Ankaranın göbeği Çukurambar da ışıklarda camları silen çocuklara AMAN dikkat... 2 gün önce orada önümdeki aracı silen çocukla araçtaki şöfor tartıştı. çocuğa baktım kocaman adama (şöföre) dikleniyor :) çocuk elini cebine attı bıçağı çıkardı elini kaldırdı az kalsın adama vuracaktı allahtan adam fazla üstelemedi de çocuk çekti gitti.... Şimdi o adam arabadan inse çocuğu dövse adam suçlu olurr.. üstüne birde bıçak yer...

benim kayın validem gil de o caddede oturuyorlar.danişment taksi durağının olduğu caddede. ve haftaya bende arabamla oraya gideceğim:) zincirlesem mi arabayı ne yapsam:D

pehepe' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
azaz' Alıntı:
cakir528' Alıntı:
Keçiörende herşey olur, özellikle aktepe'de. Aman dikkat.

niye hocam nesi varki aktepenin? bir ara 3-4 ay orada kalmıştım :)) bu arada Ankaranın göbeği Çukurambar da ışıklarda camları silen çocuklara AMAN dikkat... 2 gün önce orada önümdeki aracı silen çocukla araçtaki şöfor tartıştı. çocuğa baktım kocaman adama (şöföre) dikleniyor :) çocuk elini cebine attı bıçağı çıkardı elini kaldırdı az kalsın adama vuracaktı allahtan adam fazla üstelemedi de çocuk çekti gitti.... Şimdi o adam arabadan inse çocuğu dövse adam suçlu olurr.. üstüne birde bıçak yer...
Bizim bir arkadaş Aktepe'nin ünlü bir dolandırıcısı tarafından dolandırılmıştı da oradan biliyorum hocam, adamın dolandırıcı olduğunu ismini google amca'ya yazınca öğrenmiştim.

BBNET
Geri