O ozkan16 Site Gezgini Mesajlar 87 23 Ağustos 2019 #1 arkadaşlar sadece teyit etmek için soruyorum büyükşehir içindeki bir ilçeden sadece eşimin çalıştığı ilçeye tayin isteyebiliyorum değil mi? başka ilçeleri isteme hakkım yok değil mi?
arkadaşlar sadece teyit etmek için soruyorum büyükşehir içindeki bir ilçeden sadece eşimin çalıştığı ilçeye tayin isteyebiliyorum değil mi? başka ilçeleri isteme hakkım yok değil mi?
ziyaunal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 810 23 Ağustos 2019 #2 sadece eşinizin çalıştığı ilçeye ve eğer eşinizin çalıştığı ilçeden farklı bir ilçede ikamet ediyorsanız ikamet ettiğiniz ilçeye isteyebilirsiniz.
sadece eşinizin çalıştığı ilçeye ve eğer eşinizin çalıştığı ilçeden farklı bir ilçede ikamet ediyorsanız ikamet ettiğiniz ilçeye isteyebilirsiniz.
O ozkan16 Site Gezgini Mesajlar 87 23 Ağustos 2019 #3 ziyaunal' Alıntı: sadece eşinizin çalıştığı ilçeye ve eğer eşinizin çalıştığı ilçeden farklı bir ilçede ikamet ediyorsanız ikamet ettiğiniz ilçeye isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
ziyaunal' Alıntı: sadece eşinizin çalıştığı ilçeye ve eğer eşinizin çalıştığı ilçeden farklı bir ilçede ikamet ediyorsanız ikamet ettiğiniz ilçeye isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim