comaster
Aktif Üye
uysalhalil33' Alıntı:ben de şunu anlamadım sizin tarif ettiğiniz gibi bir erkek hala kaldı mı? bu kadar abartılı siz nerde yaşıyorsunuz? madem durumdan memnun değilsiniz konuyu paylaşacağınız kişi emin olun eşiniz biz değil. ayrıca pakize suda belki dışta değil ama içteki , düşüncedeki kadın ruhunu anlatmış. gerçeklikleri de var yanlışları damellow' Alıntı:Pakize Suda, Görmüş Geçirmiş insan demek ki böyle tespitlerde bulunmuş. Biz de eşleri tarafından aldatıldığımızda gurur yapıp boşanacak, her kadını saçma sapan nedenlerle kıskanmayacak, ev hanımı olmadığımız için akşama kadar istediğimiz arkadaşımızı eve çağırıp oturmayan fakat eşlerimizin halı saha maçları, futbol, çay, ps buluşmaları için arkdaşlarıyla görüşmelerine karışmayan, arkadaşlarımızla görüşmek istediğimiz vakitleri çoğunlukla eşimizle yediğimiz yemeğin bulaşığını yıkayıp, eşimizin giydiği kıyafetleri yıkayıp, eşimizin gömleklerini ütüleyip gene eşimizin her gün defalarca girdiği ve bir defa bile temizlemeyi düşünmediği tuvalet ve lavaboyu temizleyerek ayrıca ortak ebeveyni olduğumuz çocukların her türlü ihtiyacı ile ilgilenen, tüm bunları yapmamıza rağmen çocuğu ERKEK olduğu için sürekli hizmet edilecek, ayakları bile yıkanacak varlıklar olarak gören kayınvalideleri olan, kadınlar olarak Pakize Suda gibi düşünmüyorum.
Ama empati... Belki bende Bebek Cafelerinde arkadaşlarımla takılarak zaman geçirseydim PAkize Suda gibi düşünürdüm.
var tabiki neden olmasın.herkes görevini bilecek.çalışıyorum maaşım var diye artislik yapmaya gerek yok.