Böyle komşu mu olur?

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bizim evde gece iken üst katta gündüz mü, bizim ev ev iken üst kat tribün mü, bizim evde aile kalıyorken üst katta bir ordu mu kalıyor?
böyle komşuluk mu olur yahu, biz aşağı kat rahatsız olmasın diye ayaklarımızın ucunda yürüyoruz adeta, üst kat sanki altta insan yok nasıl hareket ediyorlar..bir değil iki değil...
etraftaki komşularda rahatsız, ama en çok biz etkileniyoruz...çözüm konuşmak ama bunu da ben yapamam, yöneticiye söylendi ama yaptırım gücümüz ne onu da bilmiyorum...
insanlık hali var o ayrı insan olamama var o ayrı...
ne diyim atasözü duam olsun, ev alma komşu al... öyle güzel komşularınız olsun ki evinizin güzelliğini unuttursun size...
(içdöküş olsun)

çok sinirlendiğim için yazdım, ve yapmayacağım şeyi yaptım ilk kez, ikaz vuruşu yaptım sertçe sopayla, neyseki sustular, durdular...
attırmaya gelince (sadece bilsinler ki rahatsız olanlar var), hocam bizim ki pısırıklık değilde yetişme tarzı diyelim, kimsenin tavuğuna kışt demedik, sabredelim demeyelim bakalım...

konuşarak anlaşma mö 15000 (hz. ademle başladı)
dumanla iletişim mö 3000
davulla iletişim mö 1000
telgraf ms 19. yüzyıl
telefon ms 19. yüzyıl
Telsiz-Radyo-TV 20. yüzyıl
GSM 20 yüzyıl
internet ms 20 yüzyıl

21. yüzyılda iletişimde son nokta..

sopayla tavana tık tık
topukla yere tık tık..

2013 :)

hocam en eski teknolojiyi kullanırsanız, inşallah çözüme ulaşırsınız..

kablosuz 5+1 var(iletişimde teknoloji isteniyorsa) 5 odayada birer tanesini koysam son sesi versem birazcık ayıp olurdu, 3 tıkla işi bitirdik temiz iş ama sadece bu gecelik, yarın ne olur bilemem :wink:

ne diyim tayinci,
afedersiniz rahatsız oluyoruz çok ses oluyor özellikle geceleri biraz daha sessiz olabilir misiniz? çocuklar çook koşuyor biraz daha az koşabilirler mi? eşiniz yada kızınız gecenin 2.30 unda elektrik süpürgesini çalıştırıyor bunu gündüz yapması mümkün mü?çamaşırlar gündüzde yıkansa aynı temizliği elde edebilirsiniz mi desem? evde inşaat yapıyorsunuz (seslerden yola çıkarak) bunu yapmasanız olur mu? ve çok yüksek sesle bağırışıyorsunuz sanırım sağır yok aranızda? tamam haneniz en az 10 kişi bunda yapacak bişey yok ama en azından hep bir konuşup koro yapmasanız! vs vs mi desek ne desek?
hiç tanımadığım bir insana bütün bunları, bunları geçtim bi tanesini bile söyleyemem ben, ben utanırım yani istemeye, yapmayın demeye...
neyse dediğim gibi anlık bi sinir patlamasıyla yazdım yoksa, onu da yapmazdımda oldu işte, iyiyim şimdi :) boşver

durum vahim.

umarım yeni ev alır ayrılırsınız..

müstakil alın mümkünse.

Hocam birbirinizi tanımıyorsanız en güzeli, eşinizin gündüz çıkıp geceleri biraz sessiz olurmusunuz? Evde yaşlı ve hasta annem var. Rahatsız oluyor. Ilginiz için teşekkür ederim demesi.
Hocam yukarıda oturanlar kendi gürültüsünün miktarını ayarlayamayabilir. Iletişim kurmadan insanların odun mu alim mi olduğunu bilemezsiniz :-)

biltek2007' Alıntı:
Hocam birbirinizi tanımıyorsanız en güzeli, eşinizin gündüz çıkıp geceleri biraz sessiz olurmusunuz? Evde yaşlı ve hasta annem var. Rahatsız oluyor. Ilginiz için teşekkür ederim demesi.
Hocam yukarıda oturanlar kendi gürültüsünün miktarını ayarlayamayabilir. Iletişim kurmadan insanların odun mu alim mi olduğunu bilemezsiniz :-)
aynen şöyle hocam onlara çok gürültü yaptıkları bir vakitte gidip bir sessiz olun dinleyin bakalım binada sizden başka gürültüsüyle sakinleri rahatsız eden birileri var mı deyin bunu yaparkende yanınızda en az 2 komşu daha olsun adam yerin dibine girip girip çıkacak yüzü atacak.

BBNET
Geri