Bölge normunda görevlendirme bilgisi olan

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir konuda mevzuat bilgisine ihtiyacım var. Şöyle ki bölge normuna dahil olan 3 okul var ve okullarda 12,8,5 saat ders yükü var. Norm 12 saat ders olan okula veriliyor. Ancak 8 ve 5 saat ders olan okullardaki derslere başka öğretmenler görevlendirme ile derse giriyor. 12 saat ders olan okuldaki öğretmen ise bölge normuna dahil olmayan uzak bir okula görevlendiriliyor. Bunun resmi dayanağı var mı? Yapılabilir mi? Bölge normuna ait okullardaki derslere girmesi gerekmiyor mu

Şu genelge maddesi uygun gibi görünüyor:

54. Norm kadro fazlası öğretmenlerin zamana bağlı olmaksızın alanlarında ihtiyaç oluşan eğitim
kurumlarına atamalarının yapılması, norm kadro ihtiyacı dışında oluşan öğretmen ihtiyaçlarının (aylıksız
izin, askerlik, doğum vb.) geçici görevlendirme kapsamında sırasıyla eğitim bölgesinde, ilçede, ilçe
grubunda, diğer ilçelerde bulunan norm kadro fazlası öğretmenlerden karşılanması ve ilçe grubunda norm
kadro fazlası öğretmen bulunan alanlarda ders ücreti karşılığında görevlendirilmemesi,

Şu genelge maddesi uygun gibi görünüyor:

54. Norm kadro fazlası öğretmenlerin zamana bağlı olmaksızın alanlarında ihtiyaç oluşan eğitim
kurumlarına atamalarının yapılması, norm kadro ihtiyacı dışında oluşan öğretmen ihtiyaçlarının (aylıksız
izin, askerlik, doğum vb.) geçici görevlendirme kapsamında sırasıyla eğitim bölgesinde, ilçede, ilçe
grubunda, diğer ilçelerde bulunan norm kadro fazlası öğretmenlerden karşılanması ve ilçe grubunda norm
kadro fazlası öğretmen bulunan alanlarda ders ücreti karşılığında görevlendirilmemesi,

norm kadro fazlası değilim ama. bölge normundan verilen nrom benim okulumda(12 saat). ayrıca ilçede norm fazlası bilişim teknolojileri öğretmeni var.

ilksms
Geri