Bölündük de ne oldu?

Kodla Büyü

bogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eveet, aradan neredeyse 1 sene geçti. BT-BÖT diye bölündük.
Bir gelişme oldu mu lehimize BT ve BÖT öğretmeni arkadaşlarım? Yani bizi bölmekle sorunlarımıza bir çözüm bulabildiler mi acaba?...

Ben size dememiş miydim BT ve BÖT kaderdaştır. Alın işte hepimiz kaderimizdeki aynı sıkıntıları yaşamaya devam ettik 1 sene içinde. Birleşmeden bölmek bizi daha da güçsüzleştirdi...

Hocam kına yakan çok oldu inanın bu düzenleme ilk çıktığında. Şu anda bölünen iki tarafın da hayatını alt üst etmeye çalışıyor meb ama artık müstehak gözüyle bakmaya başladım.

Mebbiste yeni tarihli atama işlendi. Acaba o olur da görev süresi hesabında başa alır mı acaba. Rotasyon vb muhabbette. Yoksa önceki ile beraber mi değerlendilir.

Bu nasıl kardeşlik hocam? Seninki benim,benimki zaten benim mantığı üzerine kardeşlik olur mu? Olması gereken oldu ama malesef çoooook geç oldu. Son zamanların moda deyimiyle atı alan üsküdarı geçti.

Geçiniz, birliktelik yoktu. Şimdi zaten olamaz. İki farklı branşız bitmedi gitti tef böte muhabbeti durup durup bir konuda hortluyor.

Kaderdaşlık BÖTE'den beklendi hep. Teknik arkadaşlar istisnalar hariç kendilerinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyordu genelde. Şimdi bulunmaz hint liselelerinde başarılar dilerim onlara.
AYNEN katılıyorum içlerinde çalıştım bir zaman; kendileri meslek lisesi mezunu oldukları için benim Kirchhoff Kanunları bilmeme hayret ettiler sonra kabullenemediler, kolay öğrendiğimi görünce hasetlendiler... şunu bilmeleri gerekli BÖTE mezunu eğer TEFE göre bazı dersleri zamanında görmemiş ise hiç sorun değil öğrenir çok kolay öğrenir! Üniversitede öğrendiklerimizden ne kadıldı zaten kendi öğrendiklerimiz ile devam ediyoruz, tefe ayrımı böte dediğiniz gibi tefli arkadaşların hasetinden oldu zannedersem bakanlıkta bu fikri ortaya atan bir tefli yaptı bunu.

Yine konuyu aynı yere getirdiniz ya, pes artık diyorum. Böte tef ayrımı baştan yanlıştı. Tamam rahatlayın artık. Yollarımız ayrıldı, bitti, rahatlayın artık diyeceğim ama hçbirimiz rahat değiliz. Konuyu oraya getirmeye çalışıyorum, hepimize çözüm olsun, iyi olsun diye ama olmuyor işte.. Sanki kuma gibiyiz birbirimize.
Tamam devam edin...

AYNEN katılıyorum içlerinde çalıştım bir zaman; kendileri meslek lisesi mezunu oldukları için benim Kirchhoff Kanunları bilmeme hayret ettiler sonra kabullenemediler, kolay öğrendiğimi görünce hasetlendiler... şunu bilmeleri gerekli BÖTE mezunu eğer TEFE göre bazı dersleri zamanında görmemiş ise hiç sorun değil öğrenir çok kolay öğrenir! Üniversitede öğrendiklerimizden ne kadıldı zaten kendi öğrendiklerimiz ile devam ediyoruz, tefe ayrımı böte dediğiniz gibi tefli arkadaşların hasetinden oldu zannedersem bakanlıkta bu fikri ortaya atan bir tefli yaptı bunu.
ben bir şey mi kaçırdım. bu olay teflilerin zararına, bötelilerin faydasına olmadı mı? nasıl bakanlıktaki bir tefli ortaya atabilir.

yos olanlarla olmayanlar diye ikiye bölünmemiz gerekti. isteyen 2 okula gider derse girmez tahtalarla vs uğraşır. isteyen dersine girerdi. herkesin mutlu olacağı bir sistem olurdu.

ilksms
Geri