BÖTE Mezunu olup da liseye tain isteyebiliyor muyum?

Kodla Büyü

filozof79

Aktif Üye
Arkadaşlar ben Anadolu üniversitesi böte mezunuyum.Bildiğim kadarıyla teknik üniversite olmadığı için liselere tain isteyemiyorum.Şu an ortaokuldayım.Yazın tain hakkım açılıyor.Bu durum hala geçerli mi yoksa liseye tain isteyebiliyor muyum? Lütfen bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

öyle birşey yok hocam... bizde böte mezunuyuz ama lisede çalışıyoruz. teknik eğitim mezunuysanız teknik lisede çalışabilirisiniz.
yoksa böte mezunları ortaokulda ve lisede görev yapabilir

çok sevindim hocam ya öyleyse eğer.Ama Anadolu liselerinde bilgisayar dersi yok.Bize nasıl kadro açılıyor? BTR olarak mı?

Anadolu liselerinde bilgisayar öğretmeni kadrosu varmı? Bilgisayar dersleri yok bildiğim kadarıyla?

Var arkadasımduz. Lise kalmadı. Zaten
Hepsi. Anadolu lisesi oldu
Tayinde acık varsa orta okul-anadolu lisesi -imam hatiplere isteyebilirsn

hocam anadolu lisesinde çalışıyorum 3-4 yıldır.
bilgi ve iletişim teknolojisi adı altında bilgisayar dersi var. seçmeli 1 ya da 2 saat seçiliyor. ayrıca bu dersi gören öğrenci mezun olana kadar bir daha göremiyor. ders seçilirse norm kadro da oluyor tabi.

Göreve başladım başlayalı kadrom hep lisedeydi. İlköğretimede görevli olarak gittim 2 yıl. Bende tam tersine tavsiye ediyorum. Kişiye göre değişir bu mevzu... Fıtratınıza göre iletişimi daha iyi kurabileceğinize inandığınız kitleye göre... Örneğin ilköğretim bana hep daha gürültülü ve daha az soyut düşünme becerisine sahip, dolayısıyla daha zor anlaşabileceğim bireylerin bulunduğu yer olarak gelmiştir. Bence öncelikle kendinize sorun...

filozof79' Alıntı:
Anadolu liselerinde bilgisayar öğretmeni kadrosu varmı? Bilgisayar dersleri yok bildiğim kadarıyla?

Bote mezunuyum ( NEF )
Teklik lisa hariç; anadolu liselerinde görev yapabilirsiniz.

Şu an kadro Anadolu Lisesinde; aynı lisede BTR'yim.

Ben de Anadolu böte mezunuyum ortaokuldayım lisede de çalıştım teknik lise haricindeki liselere yeni adıyla Anadolu liselerine isteyebiliyorsunuz

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama eleştrilere bi anlam veremedim. aynenbadi hocam sırf cevap yazmak için cevap yazdığınızı tahmin ediyorum.Yoksa öğretmen olmuş birinin bu kadar anlayışsız olabileceğini düşünmüyorum... eemree hocama gelince 2007 mezunuyum ve 6 yıldır ilköğretimde Bilgisayar öğretmeniyim.1 yıldır da müdür yardımcılığı yapıyorum ve bu sorduğum konuya uzak kaldığım için size danışmak istedim.Bilseydim zaten sormazdım değilmi? düz mantık yani.Konu kapanmıştır.Ben istediğim cevapları aldım diğer arkadaşlarımdan...

Anadolu Lisesine giderseniz asrın hatasını yaparsınız. Liseye atandım ve ilçede üç tane lisede görev yapan bilişim öğretmenleri olarak norm fazlası olduk.
Liseye atanırsanız müdürün ders seçmesini beklersiniz. Atanın ortaokula paşa gibi zorunlu bilişim dersi var girin dersinize.
Liselerde bilişim öğretmeni olunca norm olayları ile uğraşır durursunuz.

BBNET
Geri