Aziz yıldırım tahliye

Kodla Büyü
tahliye oldu da ne oldu. beraat etmiş değil. yani suçsuz değil 2,5 yıl ceza almış. ama yattığı süreye saydılar

Aziz Yıldırım örgüt kurmak suçundan 2 yıl 6 hapis cezası aldı

Aziz Yıldırım şike ve teşvik suçundan 3 yıl 9 ay hapis ve 1 milyon tl para cezası

Aziz Yıldırım'ın 6222 sayılı yasadan önceki eylemlerine ise beraat kararı verildi

Aziz Yıldırım toplam 6 yıl 3 ay ceza aldı

tahliyesine sevindim ama şikeden ceza aldı, şikenin yapıldığı tescillenmiş oldu böylece

Aziz Yıldırım, dolayısıyla Fenerbahçe 6 maçta şike yapmıştır.. Kararın özü bu.. Umarım TFF hukuğa uygun olarak hareket eder ve kararlarını tekrar gözden geçirir.. Bu arada Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun..

2-2 oldu, fenerbahçeli arkadaşlar yine bizi güldürdü, adam tahliye oldu ama 6 yıl ceza aldı, şike yaptığı kesinleşti, bursadan gol haberi var :puhaha:

Tahliye oldu fakat henüz beraat etmiş değil. Dava yargıtaya gidecek eğer yargıtay onarsa 3 yıl daha hapis yatacak. Şikenin varlığı hukuki olarak tescillendi, namus davalarını satanlar ne diyecek bu duruma bakalım.

ahirette hesap sorulacaklar listesi;

1-Başbakan
2-Yıldırım demirören ve ekibi
3-Bağım(lı)sız mahkemeler
4-M.Berk i görevden alan HSYK

akılda kalan sorular

1-Şike yapıldı diye ceza aldıysa geçen senenin şampiyonu değişecek mi?
2-uefa buna ne diyecek
3-Aziz y. başkanlığı düşecek mi
4-fb liler neden seviniyor

bayraMNS' Alıntı:
akılda kalan sorular

1-Şike yapıldı diye ceza aldıysa geçen senenin şampiyonu değişecek mi?
2-uefa buna ne diyecek
3-Aziz y. başkanlığı düşecek mi
4-fb liler neden seviniyor

hocam senin bu saydıkların karar kesinleşince olacaksa olur. Mahkeme nihai kararı verdi karar Yargıtayda kesinleşecek o da epey süreceğini farzedersek o zamana kadar UEFA da, TFF de unutur gider bunları kanımca

6 yıll 3 ay ceza aldı fenerbahçeden herkes ceza aldı beşiktaştan da herkes ceza aldı.trabzon beraat etti özet bu...

acer50' Alıntı:
2-2 oldu, fenerbahçeli arkadaşlar yine bizi güldürdü, adam tahliye oldu ama 6 yıl ceza aldı, şike yaptığı kesinleşti, bursadan gol haberi var :puhaha:
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

beşiktaşlı olarak aziz yıldırımın çıkmasına sevindim, sağlam düşmandır aziz yıldırım, beşiktaş bu durumdayken gs başkanı her yönden beşiktaşa kazık atmaya çalışıyor(stat, basketbol vs...) 3-5 sene önce gs bu durumdayken hiçbir takım böyle bir şey yapmadı.. Aynı şekilde aziz yıldırım olsaydı, yine bunların yaptığını yapmazdı...

Aziz Yıldırım gibi düşmanım olsun deyip çıkacağım... Bağımsız(!) mahkemelerin durumu ortadayken, şike yasası çıkmadan adamın niye dinlendiği açıklanmamışken kimse aha ceza aldı deyip içini rahatlatmasın...

Bu ülkede adalete işinize geldiğince güvenmeye devam ettikçe kaybeden ülke olacak, kaybeden hepimiz olacağız... Aziz Yıldırımın suçu vardır veya yoktur bilemem ve mahkemenin verdiği kararlar niyeyse tatmin etmiyor beni, kendi lehime olan karar içinde bu söz konusu aksi durumdada...

Neyse hayırlı olsun... Fenerbahçe adına sevindim... :+1:

gokhan_keskin55' Alıntı:
:+1: :+1: :+1: Büyük Başkan...Tahliye ettiler ama yöneticilik yapmasını yasakladılar, niyetlerini açıkça belli ettiler...
hocam hala niyet diyorsunuz... mahkeme ortaya koyuyor, 4-5 tane maçta şike var, şikeden 3 yıl 9 ay ceza var (tabiki yargıtay süreci var ama..)... kimsenin içeri girmesiyle çıkmasıyla işim yok ama olaya objektif yaklaşılmasını tavsiye ederim...

frt44' Alıntı:
beşiktaşlı olarak aziz yıldırımın çıkmasına sevindim, sağlam düşmandır aziz yıldırım, beşiktaş bu durumdayken gs başkanı her yönden beşiktaşa kazık atmaya çalışıyor(stat, basketbol vs...) 3-5 sene önce gs bu durumdayken hiçbir takım böyle bir şey yapmadı.. Aynı şekilde aziz yıldırım olsaydı, yine bunların yaptığını yapmazdı...

Galatasaray bjk dan stadı istediğinde siz ne yaptınızda ne bekliyorsunuz bu size atılan kazık değil ektiğinizi biçmedir!!!

Adam hem yasa çıksın diye uğraşırken, bir yandan da şike çalışmaları yapıyormuş.

-hırsızlardan şikayet edip, gidip hırsızlık yapmak gibi. vay bee

1 yıldır Aziz Yıldırım hapse atıldı, şike davası derken sürekli gündemde tuttular.
Şimdi ise tahliyesi bir zaman daha gündemde yer alır önemli olayları vatandaşın görmesini engeller.

onurbulut' Alıntı:
frt44' Alıntı:

Galatasaray bjk dan stadı istediğinde siz ne yaptınızda ne bekliyorsunuz bu size atılan kazık değil ektiğinizi biçmedir!!!

serdar bilgili döneminde beşiktaş stadı verdi...bilip bilmeden konuşmayın...peki basketbol koçunu ayartmak, basketbolcuları ayartmak neyin nesi?

Arkadaşlarımı kırmak istemiyorum aşağılamak hiç istemem.
Ülke de bir çok problem var, başta terör, işsizlik, diğer hukuki olaylar (bankaların, diğer su elektrik telefon sağlayan kurumların vatandaşı yolması), tecavüz gasp cinayet gibi olaylarda verilen trajikomik kararlar varken, hatta eğitim sorunu varken, göçler varken, gdo ve hormonlu yiyecekleri bizlere ve çocuklarımıza yedirirlerken,
ülkemizin topraklarını hatta malesef vasıflarını yitittirilen orman arazileri yabancılara veya zengin mafyavari adamlara peşkeş verilirken, suriye, abd hatta diğer ülkeler tarafından askerlerimiz öldürülürken veya küçük düşürülürken, suçluların değil haklıların ceza aldığı bir ülkede başarılı dürüst üreten insanların cezalandırıldığı ve dolandırıcı hırsız arsız insanlara saygı gösterilen bir ülkede adalet bu kadar olur.
Aziz YILDIRIM suçlu veya suçsuz
şike haricinde arkasında bir çok olayların döndüğü ve anlaşmaların yapıldığı bir ortamda bunları tartışmak sadece zaman kaybıdır.
Geçen sene Trabzonspor neden şampiyonlar ligine gitti
FB neden CAS a gitti(sonra neden vaz geçti)
Trabzonspor miletvekilimiz kupa için ince hesaplar yapıyoruz neden dedi
Şike operasyonu kapsamında birçok kişi içeri alındı sonra neden salındı.
Bu sene lige nasıl devam edilebildi.
FB bu sene nasıl şampiyonlar ligine gidebiliyor
FB yöneticilerinden önemli isimler bırakırken
Hükümete yakın 3 tane isim nasıl FB yeni yönetimine girdi.
FB=PARA+ÇIKAR+GÜÇ+ÜN-düşman-bela....
bizde tiyatro izliyoruz...

BBNET
Geri