Aziz Yıldırım algısı nedir?

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ersun Yanal'ın gönderiliş sürecinde yaşananlardan sonra,
varımız yoğumuz her şeyimiz Aziz Baba'mız! diyenlerin algılarında bir değişiklik oldu mu?

Olayı siyasete bağlayıp tartışma başlatmak istemiyorum ama ne demek istediğimi anlayan çıkacaktır. :++:
Ne Fenerbahçe ne de Aziz taraftarıyım ama algılarında bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. İnternette okuduğum yorumlarda hala Aziz'i doğru bulanlar var. Hatta gazetecilerden bile var.

Adami niye sevmesinler baksaniza teknik direktorsuz sampiyon yapmis takimi. Para var huzur var.

Özhan Canaydın vefat etti herkes üzüldü, Süleyman Seba vefat etti yerlisi yabancısı herkes üzüldü... Demek ki adam olanların arkasından herkes üzülüyor...

fenerbahçe ile paralel dediğiniz şeyi bile ilginedirebiliyosunuz daha ne diyim size. Ayağınızı taş alsa paralel dieceksiniz

sadece cemaat değil cemaat ve başbakan el birliği ile fenerbahçeyi ele geçirmeye çalıştılar mehmet ali aydınlar kukla olarak kullanıldı. operasyon başlamdan 3 gün önce federasyon başkanı değişti. bunların hepsi siyasi bir tezgahtı. sahte delliler üretildi. eğer şike varsa şike futbolcular üzerinden yapılır ama burda hedef aziz yıldırımdı diğerleri figüran olarak kullanıldı. azizi yıldırımı yıkamayınca kongrede yıkmaya çalıştılar ama oda olmadı. bu güce boyun eğmeyen tek adamdır. aziz yıldırım sadece fenerbahçeyi değil türk futbolunda dönen paraları yapılan anlaşmlarıda yönetmekteydi. futboldaki kirli siyaseti ve dönen dolapları herkes biliyor ankara spor ile anakagücü arasındaki melih gökçeğin çevirdiği numaraları, kasım paşaya yapılan kıyakları bilmeyen yok ama cesaret edip konuşanda yok. birileri rant peşinde koşarken maalesef türk futbolu hem maddi hemde manevi değer kayıbına uğradı. gerçi kimin umurunda ki

siyaset sporun içine öğle işledi bazen yaptıkları hatalar uluslar arası boyutlara uzandı. aziz yıldırm olayında bu kadar direnç beklenmiyordu koskoca paşaları dize getiren güçler aziz yıldırımın bu mücadelesi tahmin bile edemediler. yaptıklarını düzeltmek için bizzat başbakan uefa ile görüşme bile yaptı ama nafile başbakan aziz yıldırmı deviremeyince suçu cemaatin üstüne attı. hatta aziz yıldırmı yıkmak için alex bile kullanıldı başbakan alex i kasım paşaya bile transfer etmek istedi. paranın olduğu her herde bunlar vardır. akp kurulmasından sonra bir mahalle takımı olan kasımpaşa bir anda birinci lige yükseliyor taraftarı bile olmayan takıma iş adamları milyonlarca dolar bağış yapıyor.sizin mantığınız bunu algılayabiliyor mu? yeni statlar yapabilirsiniz ama bu anlayış futbolu geriye götürür tıpkı milli eğitim ve yargıda olduğu gibi

toker42' Alıntı:
siyaset sporun içine öğle işledi bazen yaptıkları hatalar uluslar arası boyutlara uzandı. aziz yıldırm olayında bu kadar direnç beklenmiyordu koskoca paşaları dize getiren güçler aziz yıldırımın bu mücadelesi tahmin bile edemediler. yaptıklarını düzeltmek için bizzat başbakan uefa ile görüşme bile yaptı ama nafile başbakan aziz yıldırmı deviremeyince suçu cemaatin üstüne attı. hatta aziz yıldırmı yıkmak için alex bile kullanıldı başbakan alex i kasım paşaya bile transfer etmek istedi. paranın olduğu her herde bunlar vardır. akp kurulmasından sonra bir mahalle takımı olan kasımpaşa bir anda birinci lige yükseliyor taraftarı bile olmayan takıma iş adamları milyonlarca dolar bağış yapıyor.sizin mantığınız bunu algılayabiliyor mu? yeni statlar yapabilirsiniz ama bu anlayış futbolu geriye götürür tıpkı milli eğitim ve yargıda olduğu gibi
Sizden iyi Roman yazarı olur. Yazdıklarınıza kendiniz inanıyormusunuz. Başbakan olmasa çoktan ptt 1. ligi boylamıştı fener. Niye avrupaya gidemedi fener, Sivas, Eskişehir. Hikaye anlatmanın.su

Aziz yıldırımı sevmem, özellikle ersun yanal gibi çok takdir ettiğim birisini harcaması tam salaklık ama cemaatci yapının karşısında dimdik durması saygıyı hakediyor. Beşiktaşlıyım.

toker42' Alıntı:
sadece cemaat değil cemaat ve başbakan el birliği ile fenerbahçeyi ele geçirmeye çalıştılar mehmet ali aydınlar kukla olarak kullanıldı. operasyon başlamdan 3 gün önce federasyon başkanı değişti. bunların hepsi siyasi bir tezgahtı. sahte delliler üretildi. eğer şike varsa şike futbolcular üzerinden yapılır ama burda hedef aziz yıldırımdı diğerleri figüran olarak kullanıldı. azizi yıldırımı yıkamayınca kongrede yıkmaya çalıştılar ama oda olmadı. bu güce boyun eğmeyen tek adamdır. aziz yıldırım sadece fenerbahçeyi değil türk futbolunda dönen paraları yapılan anlaşmlarıda yönetmekteydi. futboldaki kirli siyaseti ve dönen dolapları herkes biliyor ankara spor ile anakagücü arasındaki melih gökçeğin çevirdiği numaraları, kasım paşaya yapılan kıyakları bilmeyen yok ama cesaret edip konuşanda yok. birileri rant peşinde koşarken maalesef türk futbolu hem maddi hemde manevi değer kayıbına uğradı. gerçi kimin umurunda ki

aynen katılıyorum... Adamlar silahlı çete sınıfına bile soktular..

Ersun Yanal ın gönderilmesine sevindim
İsmail Kartal ın td olmasına çok sevindim.
Salih Uçan ın gönderilmesi hata idi.
Aziz Başkan ı başkanlığı için sadece efsane denir diye düşünüyorum. Diğer takımların Fenerbahçe yi başakanını veya taraftarını sevmiyor oluşu umrumda bile değil, başkan doğru yoldasın...

tturkmen' Alıntı:
toker42' Alıntı:
Sizden iyi Roman yazarı olur. Yazdıklarınıza kendiniz inanıyormusunuz. Başbakan olmasa çoktan ptt 1. ligi boylamıştı fener. Niye avrupaya gidemedi fener, Sivas, Eskişehir. Hikaye anlatmanın.su
fenerin o şampiyonluktaki bütün maçlarını seyrettim fenerbahçe ankaragücü maçı dışındaki bütün maçlarını zor kazandı eskişehir maçında eskişehirin son dakikada topu direkten dönüyor peki direkte mi? şike yaptı o gol olsaydı fener şampiyon olamayacaktı. sivas ve eskişehir yönetimi aziz yıldırma yakın olduğu için suçlanıyor çok fazla detaylı anlatmayalım ama dönen dolapları herkes biliyor. aziz yıldırma operasyon emrini veren kim? operasyon başlamadan önce federasyon başkanı neden apar topar değiştiriliyor. bana göre o dönem fenerbahçenin hiç bir şikeli maçı yoktur. şike var diyenler bence masal okuyor.

mudamet' Alıntı:
cemaat feneri neden ele geçirmek istiyor ?

para, rant, reklam..... ülker ile cemaat arasındaki bağı bilmeyen var mı? hatta başkanın bile bir zamanlar trilyonluk hissesi vardı. ülkerin fenerbehçeye kaç milyon lira reklam parası ödediğini bilseydiniz belki farklı konuşurdunuz. bugün aziz yıldırım formasına reklam sponsoru bulamıyor sizce neden? büyük şirketler neyden korkuyor?

Şikeyi suçu cemaate attınız ya helal olsun. Utanmasanız Aziz Zemzem suyuyla yıkanmış diyeceğiz. :)

tturkmen' Alıntı:
Şikeyi suçu cemaate attınız ya helal olsun. Utanmasanız Aziz Zemzem suyuyla yıkanmış diyeceğiz. :)
rıza zarrfaın paraları ortada geziyorken yargılanmıyor berat ediyorsa bence aziz yıldırım onun yanında zem zem suyuyla yıkanmıştır. hiç değilse aziz yıldırımın şike parasını gören duyan fotoğraflayan yok. ortada para yoksa nasıl şike yapılıyor onuda anlamak mümkün değil

Siz görmek istemedikten sonra göremezsiniz zaten. Bana sadece uefa şampiyonlar ligine niye almadı eskişehir ve sivas mantıklı açıklayın yeter. Aklı başında herkes azizin şike yaptığını söylüyor siz ona kendinize göre senaryo ve senaryocuklar uyduruyorsunuz.

valla önceleri kızıyordum sinirleniyordum Aziz başkana ama,
hem kendi taraftarına hemde bu millete az bile yaptı,
nasıl olsa yaptığı yanına kâr kaldı,
Fenerbahçe kulübüne de ancak kendisi gibi bir başkan yakışır zaten.

tturkmen' Alıntı:
Siz görmek istemedikten sonra göremezsiniz zaten. Bana sadece uefa şampiyonlar ligine niye almadı eskişehir ve sivas mantıklı açıklayın yeter. Aklı başında herkes azizin şike yaptığını söylüyor siz ona kendinize göre senaryo ve senaryocuklar uyduruyorsunuz.
Siz burada şike var diye davul çalarsanız. Elin adamı ceza vermeye mecbur kalır. Aziz yıldırım kime para vermiş belli değil yada hangi futbolcu şike yapmiş oda belli değil sadece o donemin medyası o günlerde ağlı oluşturmaya çalıştı. Siz şimdi rasim ozan kütahlıya sorcaksiniz. O dönen dolapları anlatır bize inanmıyorsunuz bari ona inanın

toker42' Alıntı:
tturkmen' Alıntı:
Siz burada şike var diye davul çalarsanız. Elin adamı ceza vermeye mecbur kalır. Aziz yıldırım kime para vermiş belli değil yada hangi futbolcu şike yapmiş oda belli değil sadece o donemin medyası o günlerde ağlı oluşturmaya çalıştı. Siz şimdi rasim ozan kütahlıya sorcaksiniz. O dönen dolapları anlatır bize inanmıyorsunuz bari ona inanın
Siz görmek istemiyorsunuz. Objektif olun yeter. Ali Kıratlının Eskişehire götürdüğü para çantaları, Emenike olayı, tapeler Korcanın yediği dört gol. Hadi diyelim biri şanssızlık, biri hata dördüde aynı hata olmaz. Ben bile kaleci değilim inan o golleri yemem. Aziz şimdi bile çıkmış diyorki sanki Ersun, Aykut şampiyon yaptı takımı. Bunu söylemesi bile şike yaptığının göstergesidir. Rasime gelince o şaklabanın önde gidebilir.
Saygılarla...

tturkmen' Alıntı:
toker42' Alıntı:
tturkmen' Alıntı:
Siz görmek istemiyorsunuz. Objektif olun yeter. Ali Kıratlının Eskişehire götürdüğü para çantaları, Emenike olayı, tapeler Korcanın yediği dört gol. Hadi diyelim biri şanssızlık, biri hata dördüde aynı hata olmaz. Ben bile kaleci değilim inan o golleri yemem. Aziz şimdi bile çıkmış diyorki sanki Ersun, Aykut şampiyon yaptı takımı. Bunu söylemesi bile şike yaptığının göstergesidir. Rasime gelince o şaklabanın önde gidebilir.
Saygılarla...

senin beğenmediğin aziz yıldırım futbol dışındaki sporlara ne kadar yatırım yaptığını, diğer branşlardaki uluslar arası başarılarını görmezden geliyorsunuz. azizi yıldırımın yaptığı başarıları aceba akp hükümetinin spor bakanlığı yapabildi mi?
fenerbahçe sivas maçını tekrar seyretmeni isterim kaleci korcanın kaç top kurtardığını seyret, her 4 gol yiyen kaleci şike yapmış mı oluyor. eskişehir fenerbahçe maçınıda seyretmeni öneririm. 90. dakikda bile sivas fenerbahçe kalesinde gol arıyordu ve son dakikada sivas mutlak gol pozisyonuna bile girdi. burada amaç belli hedef aziz yıldırımdır. sen önce federasyon başkanları kimlerin emriyle oraya geliyor onu araştır. alt kurullarını kimler seçiyor siyasettin ne kadar futbolu etkiledğini araştırmanı öneririm.

Valla Aziz i bende sevmem ama feci takdir ediyorum tek başına kimsenin önünde eğilip bükülmedi gitti. Adamın 3 yıl önce söylediklerini bugün hükümet söylüyor ve hala olaya sadece şike olarak bakan var çözemedim onlarıda

olay yazdıklarınız kadar siyasiyse keşke,
muhalefet ekmelettin bey yerine aziz beyi cumhurbaşkanı adayı yapsaymış,
40 milyon! taraftarı ile silip süpürecekmiş memleketi.

birarti1' Alıntı:
bütün rakiplerinizden 50 kat daha fazla para harcayacaksınız bütün kamu mallarını kullanacaksınız trt de yayınız diğer rakiplerinizde 50 kat daha fazla yer alacak vali, kaymakam belediye hatta mahalle muhtarları bile size çalışacak seccadeyi, duayı Türk bayrağını siyasi reklam aracı olarak kullanıp, Kuranı kerimi meydanlarda sallayacaksınız. peygamber efendimizin düştüğü hataya düşmeyeceğiz deyip sonra %51,6 oy alıp zafer kazanacaksınız. bu şartlarda rakiplerin ne kadar şansı olabilir ki

toker42' Alıntı:
birarti1' Alıntı:
bütün rakiplerinizden 50 kat daha fazla para harcayacaksınız bütün kamu mallarını kullanacaksınız trt de yayınız diğer rakiplerinizde 50 kat daha fazla yer alacak vali, kaymakam belediye hatta mahalle muhtarları bile size çalışacak seccadeyi, duayı Türk bayrağını siyasi reklam aracı olarak kullanıp, Kuranı kerimi meydanlarda sallayacaksınız. peygamber efendimizin düştüğü hataya düşmeyeceğiz deyip sonra %51,6 oy alıp zafer kazanacaksınız. bu şartlarda rakiplerin ne kadar şansı olabilir ki
Aziz baba bizi diskoya götür.

BBNET
Geri