az tv nin şifresini çözen varmı

Kodla Büyü

dobra1979

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yarın maç var nextstar yta 16500 model var ne yaptımsa çözemedim şifreyi :(

dostum 1234560065432100 biss şifresi bu bende yumatu vr mini uydu alıcısı onun kumanasın mavi tuşa bastım mı biss key menüsü çıkıyor ve bu zamana kadar tüm maçları izledim

nextstar ye 16500 var bende de bütün şifreleri kırıyor sorunsuz, az tv idman tv ntvspor vs

biss key girmeyi ve kanalın biss keyini biliyorsan belki de yanlış yaptığın unutmaman gereken nokta, biss key girdiğinde kanalın adı ve uydunda kayırlı adı büyük küçük harfine kadar aynı olması gerekiyor, belki o yüzden açılmıyordur.

tahtakama' Alıntı:
nextstar ye 16500 var bende de bütün şifreleri kırıyor sorunsuz, az tv idman tv ntvspor vs

biss key girmeyi ve kanalın biss keyini biliyorsan belki de yanlış yaptığın unutmaman gereken nokta, biss key girdiğinde kanalın adı ve uydunda kayırlı adı büyük küçük harfine kadar aynı olması gerekiyor, belki o yüzden açılmıyordur.

hocam kanal adı olarak tam ne girecez ??? şu an maç var orda maç bitmeden açabilirsem yarında rahatça izlerim inş :)

kanal adı olarak uydu listende kanal adı neyse onu gireceksin hocam, benim kanal listesinde AzTV Azerbaijan yazıyor

yani sen de biss girme ekranında kanal adına uydu listendeki adı gireceksin, biss keyi de girip kaydet diyeceksin.

ve önemli bir nokta daha kanalı her açtığında şifreli oluyor yine, menüye girip çıkman, ya da tekrar biss key girme ekranına girip bişey yapmadan geri çıkman gerekiyor çözmesi için tekrardan.

Kanal adı: AzTV Azerbaijan
Biss key: 123456c9654321c9

bendeki şekli bu deneyin isterseniz

Kanal eklemek için kırmızı ekle tuşuna basıp yeni kanal adı yazıp sonra da key kısmına key giriyorsunuz

vay Allah razı olsun hocam valla çözüldü :) kanal ismini doğrucana yazdım oldu eyvallah yaaa vallaa

bende Goldmaster sat- 9400 CI var 5 yıllık. Bunlara birşeyler yapılamıyor di mi ? İnternetten seyredeceğiz sanırım..

Goldmaster uydu alıcısı var bende. Dün akşam arama yaptım AzTV'yi Hotbird 'de buldu. Acaba akşama şifre girer mi ki?

arkadaşlar bende idmsntv çözülüyor fakat az tv yçözülmüyor bilgisi olan varmı acaba kanal adı yazacak yer yok benim uydu alıcısında

BBNET
Geri