az kalsın kazıklanıyordum

Kodla Büyü

ogretmen006

Süper Üye
Süper Üye
ders olması açısından yazıyorum yeni bir araba alacakım gösterdim pazarlığını yaptım polis memuru aldığım kişi neyse devir işlemlerine gidecektim teyzemin oğluna şasi numarasından bir sorgulatayım dedim olur ya pert falan çıkar daha önce abimin başına gelmişti bir baktık sonuç araba pert bu dünyada resmen çakalların dünyası olmuş

Polis ayağına giydirecekmiş hocam az daha sana. Bizim arkadaşa da akrabası pert araba satmıştı. Piyasa adi dolu :cry:

"Tüm operatörler ile anlaşmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, mağdur bilgilerini, trafik poliçelerinin olup olmadığını ve eğer bir kazaya karıştılarsa kaza tespit tutanaklarının durumunu 5664'e mesaj atarak sorgulayabilecekler." alıntı

ogretmen006' Alıntı:
ders olması açısından yazıyorum yeni bir araba alacakım gösterdim pazarlığını yaptım polis memuru aldığım kişi neyse devir işlemlerine gidecektim teyzemin oğluna şasi numarasından bir sorgulatayım dedim olur ya pert falan çıkar daha önce abimin başına gelmişti bir baktık sonuç araba pert bu dünyada resmen çakalların dünyası olmuş
bilgisayarbilisimnet' Alıntı:
"Tüm operatörler ile anlaşmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, mağdur bilgilerini, trafik poliçelerinin olup olmadığını ve eğer bir kazaya karıştılarsa kaza tespit tutanaklarının durumunu 5664'e mesaj atarak sorgulayabilecekler." alıntı
hocam onu zaten yaptım arabanın kazası gözükmüyor ama motor numarasından gözüktü yani sms yoluyla kesin sonuç almak yok çünkü sms plakaya göre sorguluyor adamın plakası değişmişse bende olduğu gibi kaza yok diyor

geçmiş olsun. sırf bu yüzden sıfır araba almaya niyetlenmiştim. 2 yıl boyunca içime sinecek araba bulamadım. nasip 2 sene sonrayaymış. çok şükür şimdi rahatım iyi. inşallah siz de gönlünüze göre bir araba bulursunuz.

allahtan verilmiş sadakam varmı bende araba aldım ama sorun çıkmadı çok şükür. sonradan aklıma geldi pert felan olma aolayı ama şükür çıkmadı. gittim sadece bilgisayara gösterdim oda şansa hiç bişe çıkmadı çok şükür

hocam abim 2008 yılında aldı araba benim üstümeydi o kadar temizdiki direksiyon üstündeki orjinal tırtıklar bile duruyordu aldıktan sonra kasko yaptırmaya gittik o zaman bir baktık araba pert büyük firmalar kasko yapmadı bile abim de arabadan tiskindi içine sinmedi geçen sene büyük zararla sattı o olat başımıza gelmese ben alırdım aklıma bile gelmezdi

bizim bi arkadaşında başına geldi. araba elle gösterilen süper olan çok idri bi araba idi. araba baksan sanki sıfır ama kaskoda pert çıktı. artık adamlar öyle iş yapıyo ki araba sıfır gibi sanki

bu sitedeki (bilgisayarbilisim) bir arkadaştan (arkadaş bile dememek gerek aslında) araba (renault clio) almak için yanına gittim. bana satmaya çalıştığı araba sürücü kursu arabası çıktı....

3 kuruşluk mal almıyorsunuzki. 15-20bin veriyosunuz. Bir mesaj atın. Hasar geçmişi sorgulayın(2-3TL).

ogretmen006' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
bilgisayarbilisimnet' Alıntı:
hocam onu zaten yaptım arabanın kazası gözükmüyor ama motor numarasından gözüktü yani sms yoluyla kesin sonuç almak yok çünkü sms plakaya göre sorguluyor adamın plakası değişmişse bende olduğu gibi kaza yok diyor
motor numarası ile nereden öğrendin hocam, internetten mi :?:

hocam motor numarasını ruhsattan aldım adamdan istedim birde mesajla falan pertlik falan ortaya çıkmıyor ben yolladım plaka değişmiş olduğu için gözükmedi kazası yoktur dedi

valla bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye klasikleşmiş bi laf var ya aynen öyle...

ogretmen006' Alıntı:
egunay' Alıntı:
3 kuruşluk mal almıyorsunuzki. 15-20bin veriyosunuz. Bir mesaj atın. Hasar geçmişi sorgulayın(2-3TL).
onu en başta yaptım zaten hocam ama mesajda pert olduğu çıkmıyor
Demekki plaka işinin de katakullisi varmış. Sigorta şirketi de bu işin içindedir o zaman. Çünkü plaka değişsede aracın hasar kayfdı değişmiyor diye biliyorum.

ogretmen006' Alıntı:
hocam motor numarasını ruhsattan aldım adamdan istedim birde mesajla falan pertlik falan ortaya çıkmıyor ben yolladım plaka değişmiş olduğu için gözükmedi kazası yoktur dedi
mesajda pertlik çıkmayabildiği için soruyorum hocam. nasıl öğrendin pert olduğunu. trafikten mi?, internetten mi?

hocam adamdan ruhsatı aldım elime eadama söyledim sorgulatacam diye kuzen sigortacı onu aradım ve motor şasi numarasını söyledim o da kendi sistemlerinden kasko girişinden sorguladı ve ortaya çıktı

birçok tanıdığım polis galerici gibi çalışıyor polis deyince de millet güvenip gidiyor. dikkat edin siz polislere :)

vay be, ucuz kurtulmuşsun, bize de ders oldu, gerçi aldıktan sonra bile öğrensen, senin gibi birini bulur satardın, yapacak bişey yok. bilgilendirdiğin için tşk

TAM BENDE BÖYLE BİR BAŞLIK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORDUM...

YA TEMİZ BİR DİZEL SYMBOL ARIYORUM 2 HAFTADIR...

SAHİBİNDEN COMA BAKIYOM DAHA ÇOK PLAKASI AÇIK ARABALARLA İLGİLENİYORUM ADAMI ARIYON ARABADA BİR ŞEY YOK DİYOR 5664 E MESAJ ATIYOM Bİ MESAJ 3.5 TL 3 4 KAZA KAYDI ÇIKIYOR BAZILARINDA FİYAT YAZIYOR BAZILARINDA ODA YAZMIYOR ...

ULAN NE SAHTEKAR BİR MİLLET OLDUK YAA YALAN DOLAN ÜÇÇKAĞIT ARTTI GİTTİ SON 10 SENEDE HİÇ İYİ NOKTAYA GELMEDİK...

5664'e plaka bilgisi ile sorgu yaptığınızda yanılıp araç sahibinin boşuna günahını alabilirsiniz. Plaka hep aynı araçta kalmıyor malum, ondan önce takılı olduğu araçtaki kayıtlar da çıkıyor.
Bu işin en güvenilir yolu arkadaşın ya yaptığı gibi şasi no'dan sorgu yapmak. Bunun için sigortacınıza rica edin, şasi no'dan sorgulasın. Dosya numarasına kadar erişip aracın ne şekilde hasar aldığına kadar tüm detaylara erişebilirsiniz.

facetin' Alıntı:
bu sitedeki (bilgisayarbilisim) bir arkadaştan (arkadaş bile dememek gerek aslında) araba (renault clio) almak için yanına gittim. bana satmaya çalıştığı araba sürücü kursu arabası çıktı....
kardeşim o kişi benim bende o arabayı aldığımda sürücü kursundan geçmişti ama anlamadım ne olmuş araba benim dediğim gibi değilmi km veya boyası.dediğimden başka birşeyimi varmış.sana yardımcı olalım dedik sürücü kursu arabaları stabilize yola girmez periyodik bakımları yapılır sadece km belki fazla olur oda zaten dediğim gibiydi yani 91.000km.oda çok değil.götürüp gösterdin başka birşey diyen oldumu.sürücü kursu olursa ne olurmuş yani dediklerine dikkat et burada sahtekar yok.

arkadaşlar bir de şöle bir durum var.

tamircide gördüm bir 2010 leon. araç pert takla falan atmış. tamirci aracı pert kaydı yapılmadan alıyor. 15 bine falan. sonra a5 bin daha masraf yapıyor.

hoooopppp 40-45 bine satıyor. ama aracın pert kaydı yok.

ben de kazasız diye aldım 2 kazası çıktı.

BBNET
Geri