M mistikowski Site Gezgini Mesajlar 95 28 Mayıs 2012 #32 Geçmiş olsun.. Umarım çok büyük birşey yoktur.
*cem62* Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 816 28 Mayıs 2012 #33 ycnr' Alıntı: geçmiş olsun hocam, şu anda durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla ... MR,röntgen çekilmiş ...omuzlarında kırıklar varmış...genel durumu iyi...bilinci açık...
ycnr' Alıntı: geçmiş olsun hocam, şu anda durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla ... MR,röntgen çekilmiş ...omuzlarında kırıklar varmış...genel durumu iyi...bilinci açık...
sami55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 753 28 Mayıs 2012 #34 geçmiş olsun hocam herkes için sıkıntılı bir durum...
cefecan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 28 Mayıs 2012 #36 *cem62*' Alıntı: ycnr' Alıntı: geçmiş olsun hocam, şu anda durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla ... MR,röntgen çekilmiş ...omuzlarında kırıklar varmış...genel durumu iyi...bilinci açık... Genişletmek için tıkla ... iyi bari hocam hayır çocuk için sevinmedim demicem ama onun sınıfındaki öğretmen için daha çok sevindim öğretmeni mahvederlerdi yoksa.
*cem62*' Alıntı: ycnr' Alıntı: geçmiş olsun hocam, şu anda durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla ... MR,röntgen çekilmiş ...omuzlarında kırıklar varmış...genel durumu iyi...bilinci açık... Genişletmek için tıkla ... iyi bari hocam hayır çocuk için sevinmedim demicem ama onun sınıfındaki öğretmen için daha çok sevindim öğretmeni mahvederlerdi yoksa.
F fat_ser Aktif Üye Mesajlar 131 28 Mayıs 2012 #40 öğrenciye acil şifalar ve şifadan sonra bol akıl sağlığı dilerken umarım öğretmene birşey olmaz.