Azınlık okullarının siteleri

Kodla Büyü
Değerli arkadaşlarım istanbulda bir azınlık okulunun türk müdürü benden meb.k12.tr uzantılı web sayfalarını yapmamı rica etti. Okulun mebbis kullanıcı adı ve şifresiyle yeni bir site açmaya çalışıyorum. Fakat sürekli hata veriyor.

Acaba sizlerden biri bir azınlık okuluna site açtımı veya destek oldumu. (Yani azınlık okullarıda bu kapsamdamı merak ediyorum)

iyi çalışmalar...

Değişik bir soru...Hiç azınlık sitesi görmedim...Varsa bilenler link gönderirse sevinirim...

zorbeyburhan' Alıntı:
Değerli arkadaşlarım istanbulda bir azınlık okulunun türk müdürü benden meb.k12.tr uzantılı web sayfalarını yapmamı rica etti. Okulun mebbis kullanıcı adı ve şifresiyle yeni bir site açmaya çalışıyorum. Fakat sürekli hata veriyor.

Acaba sizlerden biri bir azınlık okuluna site açtımı veya destek oldumu. (Yani azınlık okullarıda bu kapsamdamı merak ediyorum)

iyi çalışmalar...

Hocam merakımı mazur görün de türk müdürü şeklinde belirtmenizin sebebi ne acaba? dikkatimi çekti de.

nosTRa' Alıntı:
zorbeyburhan' Alıntı:

iyi çalışmalar...

Hocam merakımı mazur görün de türk müdürü şeklinde belirtmenizin sebebi ne acaba? dikkatimi çekti de.
doğrusu ben de merak ettim... Ayrıca azınlık okullarının web sitesini de merak ediyorum bilen varsa link verirlerse seviniriz.

Sayın Hocam,

Resmi okullarda MEB paneli kullanmak zorunlu. Azınlık okulları da resmi olduğu için Paneli kullanmak zorundalar. Ayrıca özel okullardan kullanmak isteyen olursa onlarda kullanabilir.

Soruna gelince büyük ihtimalle MEBBİS şifrenizde Türkçe veya özel karakter vardır. Ondan dolayı giriş yapamaıyorsunuzdur. MEBBİS şifresini değiştirip denerseniz büyük ihtimalle çözülür.

Sorun çözülmezse bağlı olduğunuz İl/İlçe MEM ile irtibata geçin. Onlar çözerler.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri