AZİZİYE HİZMETİÇİ ENSTİTÜSÜ

Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR ERZURUMDAKİ HİZMETİÇİ KURSLARA KATILAN VAR MI ORTAM NASIL GEZME İMKANI OLUYOR MU

BU ARADA Android Programlama Kursuna KATILAN VAR MI FAYDALI OLUYOR MU SAAT KAÇA KADAR KURS YAPILIYOR

yine Etkileşimli Sınıf Yönetimi Eğitici Eğitimi Kursuna katılan var mı saat kaçta eğitim bitiyor

dersimizvar' Alıntı:
gayet güzel yer şehrin dışında ama bir dolmuşla gidebiliyorsun. Eğitim öğleye kadar. öğleden sonra serbestsiniz. gezi de düzenliyorlar. yemekler güzel. ders içeriğini bilmiyorum

teşekkürler hocam

güzel ama biraz şehrin dışında olması kotu işte. imkanları güzel sakin biryerde

hocam öğretmenevi 30 tl orda kalır faturanı alırsın. hizmetiçi eğitime verirsin onlar ödeme yaparlar. gidip de orda kalma. öğretmenevinin arka havuzbaşının ordan da servisler gidiyor aziziyeye. ben ailemle öğretmenevinde kalmıştım. Hizmet içi eğitim senden devletin verdiği 45 tlye keser, ama kalite sıfır. Ben kalmadım. berbatt berbat...

gitt öğretmen evinde kal ama mutlaka yer ayırt bazen olmuyor. en azından çarşı içi. madem kursta öğleye kadar mış erzurumda çok gezersin... gezecek yer var da
ben eşimle kaldım. 250 verdim. öğretmen evinde en azında kahvaltı çeşidin bol. yanılmaz isem 105 tl çıkmıştı cebimden. öğretmen evi için. hizmet içi eğitimde ise eşimden dolayı 90 tl vermem gerektiği söylenmişti.

BBNET
Geri