Aynisi Türkiyede olsa ....

Kodla Büyü
korumalar tarafından tekme tokat dövülürdü.sonra gözaltına alınıp akıbeti belli olmazdı. hata sonuçta her insan istemeden hatalar yapabilir yada düşüncesini dile getirebilmeli:)

devlet büyüğüne saldırıdan hapis yatardı. çıkıncada hapisten devlet kurumlarına da işe alınmazdı.

Öyle diyoruz da: o garsonun akıbetini bilenimiz var mı? Sonuçta burada Almanlardan bahsediyoruz.İsveç veya Avustralya halkı olsa neyse ama sonuçta Alman..!!
Bizim ülkemize gelince: dökülen bence rakı olurdu :) Zaten garson rakıyı getirdiğinde herkes uçmuş bir durumda olacağından vur patlasın çal oynasın ortamı olurdu.Tabi ayılınca işin rengi değişirdi, önce ılımlı açıklamalar yapılarak olay unutturulmaya çalışılır takribi 1 ay süre zarfından sonra garsonun işine son verilir ve bir daha dönem başbakanı iktidardan düşene kadar iş bulamazdı :D Senaryo bu şekilde:))

Türkiye' de olmasını düşünemiyorum bile, bizim başbakanın kafasından bira dökülecek haaa :D

düşünmesi bile çok komik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Atatürk olsaydı bu millete herşeyi öğrettim ama hizmetkarlık yapmayı öğretmedim derdi.

BBNET
Geri