aynı siteyi 3. defa yapıyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2010'da geldim. okulun sitesi varla yok arasıydı. idarecilerin bilgisayarlarını kurcaladım. geçmişe dönük yazı, foto buldum, ekledim. joomla ile yaptım siteyi. sonra dediler. html olacak. meb sitemizi engelledi falan. hadi oturdum baştan html ile yaptım. yüzlerce binlerce satır javascript koduyla olduğu kadar aynı siteyi baştan yine yaptım. bu sefer 3. oluyor. meb'in iys'sine rahmet. okulun bir sürü etkinliği bir sürü fotoğrafı bir sürü içeriği var. geçmişe dönük eklemesem olmaz. galeri ekle. içine tek tek foto ekle. 10 fotoda bir baştan gir aynı yere. sonra git linkini ekle. yayınla. sonra baştan baştan. ne bu ya. :verymad: :verymad: :verymad:

bi de bu resim galerileri sayfasını ne cins yapmışlar. ada göre desem değil. yıla göre desem geğil. neye göre sıralıyo bellki değil. :verymad: :verymad: :verymad:

Sayın Hocam,

Allah kolaylık versin Sayın Hocam. Ben İl MEM sitesini 10-15 kere değiştirdim. Tek tip olunca biraz rahatladım.

İyi çalışmalar.

doğru diyorsun hocam. bi aralar da renkli olmayacak mavi tonları olacak diye bir yazı gelmişti. ama 86 fotoğrafı eklemek o kadar zor oluyo ki. çoğusunun altında foto ile ilgili açıklamalar yazmak icap ediyo. eziyet artık ya. şu iys biraz daha gelişmeli. mesela ben fotoları ziplemeliyim. o da orada açmalı. saçma sapan sayılar ekliyo fotoların adının önüne. html koduyla da bişi yapamıyosun. tek tek tıkla babam tıkla.

iyi çalışmalar

en son girdiğim klasörünü aklında tutamıyo bi de.

bu arada hocam sizin paylaşımlarınız ve konu anlatımlarınız çok işimize yarıyor. sağolun varolun.

cmos' Alıntı:
doğru diyorsun hocam. bi aralar da renkli olmayacak mavi tonları olacak diye bir yazı gelmişti. ama 86 fotoğrafı eklemek o kadar zor oluyo ki. çoğusunun altında foto ile ilgili açıklamalar yazmak icap ediyo. eziyet artık ya. şu iys biraz daha gelişmeli. mesela ben fotoları ziplemeliyim. o da orada açmalı. saçma sapan sayılar ekliyo fotoların adının önüne. html koduyla da bişi yapamıyosun. tek tek tıkla babam tıkla.

iyi çalışmalar
Sayın Hocam,

Mavi tonlu da yaptık kahverengi tonlu da. Her renk. Sadesini de yaptık cıvıl cıvıl olanı da. Şimdi tek tip olunca kimse bir şey diyemiyor. Bakanlık böyle diyor deyince problem kalmıyor.

Panele gelince. Panelin eksikleri çok. Geliştirilmesi lazım. Bu da zamanla olur diye düşünüyorum. Ama ne kadar zaman onu bende bilemiyorum. Hayırlısı diyelim.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri