Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Bir öğrencinin tablet ve şarj cihazı bozuktu garantiye gönderdim ama yapmadan geri yollamışlar. Şimdi tekrar sistemden arıza bildirimi vericem ama daha önceden kayıt olduğu için kabul etmiyorlar. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Bizde de hocam bir tabletin sorunu giderilmeden gönderilmiş, tekrar gönderdim. Giden tablet de Allah'a emanet, 1 ayı buluyor geri dönmeleri. Direkt kargoya verin hocam.
Hocam bende gönderdim dokunmatik problemli çalışıyordu.Yapmadan göndermişler.Zaten pybs tekrar arıza kaydı yapılmıyor.Tekrardan içine not yazıp gönderim şimdi yeni geldi.Arıza bulunamadı diye yazmışlar.Şarz edip kontrol edeceğim.Ama umudu kestim artık.
Sistemde tablet teslim edildi görünüyor. Sisteme girmeden gönderdiğimde kaybolursa diye korkuyorum. EGİTEK i arıyorum ama allah emanet 2 haftadır ulaşıp 2 soru soramadım ne yazık ki..