Hocam parayi buldu ogretmenligi felan birakti heralde
Mr.Spermata' Alıntı:forexte parayı kullanmayı bilmeyenler için işi bilen birine güvenerek kar almak mantıklı sayılabilir ancak ben kontrolün elimin altında olmasını isterim forexe de o kadar yüksek bir teminatla girmeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası. kendim piyasayı takip ediyorum işlemlerimi açıyorum. Türkiyede forexe girenler köşeyi dönmeyi düşündüğünden başarı oranı %13 müş...merak edenler için yardımcı olabilirim ben forexde para da kaybettim ilk girdiğimde şimdi para kazanıyorum nasıl kaybedileceğini de nasıl kazanılacağını da iyi biliyorum...
hknky' Alıntı:http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30231502.asp
bende bu haberi vermek için girmiştim... :roll:
Hocam forex teminatlı işlem platformu. Kaldiracsiz işlem yapan firmalar olduğunu duydum, ben kaldirac kullanıyorum. Dusuk lotlarda işlem açarak riski en aza indirebilirsinizburak17' Alıntı:Mr.Spermata' Alıntı:forexte parayı kullanmayı bilmeyenler için işi bilen birine güvenerek kar almak mantıklı sayılabilir ancak ben kontrolün elimin altında olmasını isterim forexe de o kadar yüksek bir teminatla girmeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası. kendim piyasayı takip ediyorum işlemlerimi açıyorum. Türkiyede forexe girenler köşeyi dönmeyi düşündüğünden başarı oranı %13 müş...merak edenler için yardımcı olabilirim ben forexde para da kaybettim ilk girdiğimde şimdi para kazanıyorum nasıl kaybedileceğini de nasıl kazanılacağını da iyi biliyorum...
kardeşim forexte kaldıraçsız işlemde yapılabiliyor mu yoksa kaldıraç kullanmak zorunlu mu?