E ercool Aktif Üye Mesajlar 134 9 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar Aydın'a tayinim çıktı. Aydın merkezde ev bakıyorum. Bekarım. Ev arkadaşı veya uygun bi ev konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
Arkadaşlar Aydın'a tayinim çıktı. Aydın merkezde ev bakıyorum. Bekarım. Ev arkadaşı veya uygun bi ev konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
bozo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 9 Eylül 2014 #3 ercool' Alıntı: Arkadaşlar Aydın'a tayinim çıktı. Aydın merkezde ev bakıyorum. Bekarım. Ev arkadaşı veya uygun bi ev konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun hocam. aydında bildiğim kadarıyla kiralık ev patlaması var. o yüzden fiyatlar uçuk. öğrenciler 2-3 kişi birleşip tutuyorlar. kiralarda ortalama 600-750 civarında.
ercool' Alıntı: Arkadaşlar Aydın'a tayinim çıktı. Aydın merkezde ev bakıyorum. Bekarım. Ev arkadaşı veya uygun bi ev konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun hocam. aydında bildiğim kadarıyla kiralık ev patlaması var. o yüzden fiyatlar uçuk. öğrenciler 2-3 kişi birleşip tutuyorlar. kiralarda ortalama 600-750 civarında.